Árokpart kérdése:
Miért drasztikusabb a kormány járványügyben, hogy most már van vakcinánk is és gyógyszer is (tegnapi híradásokban mutatták) a koronavírusra mint tavaly tavasszal és úgy egész 2020-ban?
Figyelt kérdés
Tehát miért kommunikál majdhogynem diktatórikusabban mint tavaly tavasszal amikor még szinte semmit nem tudtak még a szakemberek sem a vírusról és vakcinának még híre-hamva sem volt. Ha megnézzük a kormánytagok tavalyi nyilatkozatait akkor egéyrtelmű, hogy lazábban vették mint most de miért? Az ember azt hitte, helyesebben remélte még tavaly, hogy a 2021-es év már jobb lesz erre tessék az ellenkezője történik. Miért van ez?2021. jan. 28. 22:44
1/7 anonim válasza:
"már van vakcinánk is és gyógyszer is " Szerinted beoltottak már mindenkit aki kérte? Ha nem, akkor miért nem? Bemész a gyogyszertárba venni olyan gyogyszert? Ha nem, miért nem?
2/7 anonim válasza:
Tavasszal összesen volt 3 hónap alatt annyi halott amennyi most naponta van.
EZÉRT!
3/7 anonim válasza:
Nem akarok nagyon belemenni a dolgokba, de azért biztos vagyok benne, hogy a számok, amiket mondanak, nem igazak, nem kell mindent elhinni. Nem vagyok vírustagadó, elhiszem, hogy vannak olyanok, akik ebben nagyon megbetegednek vagy meghalnak, de szerintem rengeteg itt a hazugság és a félelemkeltés. Nem akarom ide kiírni, nem akarom, hogy felismerhető legyen valaki számára, de hallottam ezt-azt ismerősöktől biztos forrásokból, hogy azért olyanokat is covid halottnak tekintenek, akik valójában nem is a vírusban haltak meg, hanem teljesen másban... Meg azt sem hiszem el, hogy nyáron, amikor minden fel volt oldva, minden nyitva volt, a rendezvények elmaradásán és a maszkhordáson kívül semmilyen korlátozás nem volt, akkor alig volt fertőzött, de pont szeptember 1-től elkezdtek növekedni a számok. Persze. Amikor nyáron a Balatonon mozdulni nem lehetett, tömöttek voltak a strandok, az éttermek, büfék stb...
4/7 anonim válasza:
Azért mert tavasszal még nem kaptak milliárdokat a Világ Banktól cserébe a lezárások ért...
5/7 anonim válasza:
Bekeményít számokban, mivel a birkák nem akarnak oltakozni, hát most a zsarolási fázis lehet, hogy aki nem oltat, az zárva marad. Ja, csak lehet, utána is..!
6/7 anonim válasza:
5# akkor meg forradalom is kitörhet...
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!