Mi a véleményetek Dúró Dóráról?
Hogy buta, korlátolt és gyűlölködő, az önmagában nem különbözteti meg a Mihasznák Mozgalom többi megélhetési politikusától.
Ami benne különösen visszataszító, az a vigyorgó-kedveskedő-stréber álszentség, farizeusi szemforgatás, ami által a fröcsögő gyűlöletét egy alig leplezett passzív-agresszív beszédmódba csomagolja és jókislányos szendeséggel leplezi.
Erre mondják, hogy szűz.k..va.
Ami külön felkavaró, hogy ő valahol mégiscsak egy édesanya. És bár nem vagyok híve a nők beskatulyázásának, az ANYA fogalmához én valódi (nem képmutató!) szelídséget, szeretetet, empátiát, humanizmust, emberséget társítok.
Szerencsére, persze, nem ilyen anya nevelt... Az én Édesanyámat folyton olvasni láttam, és soha elképzelni sem tudnék olyat, hogy egy könyvet ledaráljon (még ha a Mein Kampfról lenne szó, azt sem). Emberszeretetre tanított, és olyan szelídség, emberség áradt a hangjából, amit soha nem szennyezett bujtatott agresszivitás...
Nem véletlen, hogy ha ezt az álszent farizeusnőt hallom gőgicsélve-zsongva-bongva, mosolygósan uszítani, feláll a szőr a hátamon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!