Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Dúró Dóráról?

Mi a véleményetek Dúró Dóráról?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva én nagyon szélsőségesnek találom a "politikáját". Kívácsi vagyok,hogy mások hogyan látják ezt a témát.:)

#Dúró Dóra #magyarpoltika
2021. jan. 28. 12:49
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
63%
Jó nő, az ágyban a helye, a politikához nem sok köze van.
2021. jan. 28. 13:15
 12/58 anonim ***** válasza:
91%

Hogy buta, korlátolt és gyűlölködő, az önmagában nem különbözteti meg a Mihasznák Mozgalom többi megélhetési politikusától.

Ami benne különösen visszataszító, az a vigyorgó-kedveskedő-stréber álszentség, farizeusi szemforgatás, ami által a fröcsögő gyűlöletét egy alig leplezett passzív-agresszív beszédmódba csomagolja és jókislányos szendeséggel leplezi.

Erre mondják, hogy szűz.k..va.

Ami külön felkavaró, hogy ő valahol mégiscsak egy édesanya. És bár nem vagyok híve a nők beskatulyázásának, az ANYA fogalmához én valódi (nem képmutató!) szelídséget, szeretetet, empátiát, humanizmust, emberséget társítok.

Szerencsére, persze, nem ilyen anya nevelt... Az én Édesanyámat folyton olvasni láttam, és soha elképzelni sem tudnék olyat, hogy egy könyvet ledaráljon (még ha a Mein Kampfról lenne szó, azt sem). Emberszeretetre tanított, és olyan szelídség, emberség áradt a hangjából, amit soha nem szennyezett bujtatott agresszivitás...

Nem véletlen, hogy ha ezt az álszent farizeusnőt hallom gőgicsélve-zsongva-bongva, mosolygósan uszítani, feláll a szőr a hátamon...

2021. jan. 28. 13:32
 13/58 anonim ***** válasza:
92%
jelentéktelen bohóc
2021. jan. 28. 13:43
 14/58 GretaThunberg ***** válasza:
90%
Hát nem egy észlény.
2021. jan. 28. 13:50
 15/58 anonim ***** válasza:
84%
Celebpolitikus. Ha interjút olvasol tőle, még ha nem is értesz vele egyet, azért lejön, hogy nem olyan gáz a nő, és tud értelmesen is párbeszédet folytatni. Egyszerűen tudja, hogy az olcsó népnek a balhé kell, lásd könyvdarálás, akik ettől elolvadnak, hogy hú de vagány, f@sza csajszi. Egyszerűen tudja, mi kell az egyszerű, faék embereknek, és él is vele. Nekem celeb, de nem buta. Ha az lenne, akkor nem tudna ilyen jó életszínvonalon megélni, ezt lássuk be.
2021. jan. 28. 13:53
 16/58 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem ha valami, valaki káros, és az ellen tesz egy politikus, az éppen hogy jó, és nem gonosz. Nem értem, mitől lenne Dóra rossz, gyűlölködő. Ha bevándorlók akarnak bejönni, akik alapvetően sokat bűnöznek, gyilkolnak, miért baj, ha ez ellen van valaki? Vagy ha LMBTQ-s elmebetegek óvodás gyerekek fejlődését akarják tönkretenni, amit minden értelmes pszichológus károsnak tart, akkor azt a könyvet nyilvánosan bedarálja vagy elégeti. Vagy fellép az elharapódzó kisebbségi-bűzöés ellen, ahelyett, hogy végignézi, ahogy Dél-Afrikává válik az ország, üldözik az őslakos fehéreket, és megszűnik a közbiztonság (a gazdaság meg összeomlik).
2021. jan. 28. 14:32
 17/58 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert LMBTQ nem elmebeteget jelent, az pedig senkit nem tesz tönkre, hogy tudja, léteznek melegek is. Gyerekkorom óta tudok róla, és nem, nem tette tönkre a fejlődésem, köszönöm. Migránsok ide nem akartak bejönni, max. átutazni, az meg minket hol érdekeljen, más országban mit csinálnak, ha ott beengedik őket? Utóbbi dologról meg csak annyit, hogy nem üres politikai lózungokkal fogja meg bárki megoldani, aminek haszni szintén csak annyi van, hogy pár faék egyszerű ember tapsikol neki...
2021. jan. 28. 14:38
 18/58 anonim ***** válasza:
87%
Jah és ép ember könyvet nem darál / éget, suttyó proliságra utaló jel. Haszna amúgy is annyi volt, hogy hetero szülők (!) tonnaszámra vették, mint a cukrot.
2021. jan. 28. 14:39
 19/58 anonim ***** válasza:
58%
Talán az egyik legszimpatikusabb, viszont a könyvdarálás nem volt jó ötlet, mert rossz emlékeket idéz, és csak reklámot csinált neki, illetve az sem tetszik benne, hogy támogatja a túlnépesedést és ellenzi az abortuszt.
2021. jan. 28. 15:03
 20/58 anonim ***** válasza:
94%
Egy férfi kéne már annak a nőnek, mert az a ficsúr csak összemaszatolja, és ilyen pótcselekvésekkel vezeti az energiáját. Választások után, a parlamenti terhektől legalább megszabadul:)
2021. jan. 28. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!