Amikor kiábrándulnék, megnézem a lehetőségeket, és kénytelen vagyok visszaábrándulni.
2021. jan. 27. 22:53
12/21 anonim válasza:
11
Attól hogy kiábrándultál még nem kell az ellenzékre szavazni. Megteheted pl hogy otthon maradsz.
2021. jan. 27. 22:55
13/21 anonim válasza:
12
Ja, és HELYETTEM mások választanak. Nem vagyok hülye másokra átruházni a választási jogom.
2021. jan. 27. 23:11
14/21 anonim válasza:
Akkor fogok kiábrándulni, ha képesek veszíteni egy ilyen gusztustalan ellenzékkel szemben.
2021. jan. 27. 23:39
15/21 anonim válasza:
2011 környékén, az mnyp vagyon ellopásakor, és a húgyagyú kuszaszem "unortodox" fa5ságaikor.
Azóta még jobban kiábrándultam, már régóta sokkal jobban gyűlölöm a fideszt minta gyurcsányékat, pedig azokat is hogy utálom... De végül is egy "komcsi kutya" kölykei...
2021. jan. 28. 00:39
16/21 anonim válasza:
Na, a 2-es válaszoló tipikus példája az agymosott fideszesnek.
Senki nem beszélt Gyurcsányról, még csak szóba sem került, kire szavazna valaki a Fidesz helyett, de ő már támad és számonkér és felháborodik, mert annyira szűk látókörű, hogy az Orbán-Gyurcsány kettősön nem tud túllátni.
És ezek szavazhatnak.. :D
2021. jan. 28. 07:06
17/21 anonim válasza:
Igen, sajna képtelen felfogni a fideszes birka is, hogy ő is sz.rul fog járni a pártjával egyre jobban, de nem baj, szavazzon csak rá. Majd ha már Ausztriába is útlevéllel fogsz menni, mert már nem vagy eu-s tag, meg ha már lassan semmihez nem lesz jogod, akkor is szavazz majd rá.
2021. jan. 28. 07:12
18/21 anonim válasza:
Amióta harci propagandát folytat, militarizálódik, az emberek magánéletét egyre jobban irányitani akarja, unióban felmerülő problémákat feszültségkeltően kezelik és kommunikálják.
2021. jan. 28. 08:08
19/21 anonim válasza:
Ömmm...mire jó, hogy egyes marharépa ellenzékiek saját maguknak írogatnak itt válaszokat?
2021. jan. 28. 09:10
20/21 anonim válasza:
Mi nem tetszik a #15-ben? Mikor kellett volna kiábrándulnom? Vagy csak így a fidióták, meg a gyurcsányisták is leszavaztak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!