Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volt Jobbikos, ti mikor...

Volt Jobbikos, ti mikor ábrándultatok ki a pártból?

Figyelt kérdés
Én személy szerint több emlékezetes momentumot tudnák, első és legfontosabb az hogy már minden média leadja amit mondanak, minden médiába megvannak hívva, és mégis gyenge és jellemtelen dolgok történnek. Ezen kívül a sorozatos botrányok sem tették számomra szimpatizánssá a pártot. Novák Elődöt sem szerettem igazán, de ahogy kitették az sem volt szimpatikus. Vona Gábor pártelnök meg olyan beszédeket mond hogy elalszom rajtuk, a hangja is olyan beletörődöm elmondom stílusú.
2016. szept. 9. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Először amikor az első adag embert kitették, pl. Gaudi. Utána a novákos eset. Aztán most a legutóbbi Vona interjú, amiben tulajdonképpen beismerte, hogy az egész a hatalomszerzésről szól.
2016. szept. 9. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Szegedy Csanád esete után/körül. Engem nem a származása zavart, hanem ahogy azt az ügyet is "kezelték". Meg tényleg ő eléggé tolta a párt szekerét, a balhé után még ki is álltak mellette a szimpatizánsok, de csak azért is ki kellett b.@szni.

Meg igazából az átlagos jobbik szimpatizánsokból is elegem lett menet közben. Szeretik másnak mutatni magukat, mint amilyenek valójában.

2016. szept. 9. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyáron
2016. szept. 9. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a jobbikban mindig is a Fidesz leváltó erőt láttam, azért szavaztam rájuk 2014-ben, de nem voltam vérbeli jobbikos. Aztán ahogy elkezdett egyre inkább fideszesedni a párt, jöttek a megszólalások, majd a vezetőségi reform és végül maga vona mondta hogy régóta ezt tervezte, meg hogy így tudnak kormányra jutni, stb.

Akkor azt mondtam hogy jó, inkább szavazok valami nevenincs kis pártra, minthogy 2 Fidesz kormány után egy Fidesz 2.0 jöjjön.

2016. szept. 9. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Es arra nem gondoltok, hogy a neppartosodas csak egy eszkoz a nyereshez? Aztan, ha nyernek utana ugyanugy visszajon a regi vonal? Az uj is csak papiron letezik, belul nem valtozott senki sem, hisz ok is emberek. A ti felelossegetek is lesz, ha megint nyer a Fidesz. Ilyen kitartassal nem lesz valtozas gyerekek.
2016. szept. 14. 03:08
 6/8 A kérdező kommentje:

#5: "Aztan, ha nyernek utana ugyanugy visszajon a regi vonal? Az uj is csak papiron letezik,"

Akkor ezek szerint amit felvázoltál megtévesztő párt a Jobbik, hazudik, csak a hatalomért néppártosodik.

+A ti felelossegetek is lesz, ha megint nyer a Fidesz. Ilyen kitartassal nem lesz valtozas gyerekek."

Én hiszek abban hogy ha valakinek egy más párt már jobban tetszik akkor arra szavaz, most ezt is próbálod úgy beállítani mintha mi lennénk a bűnbakok akik miatt a Jobbik így megváltozott. Közben nem.

2016. szept. 14. 08:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez csak egy feltételezés.

2016. szept. 14. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
5. akkor jelentsük ki, hogy állításod alapján, egy képmutató párttá váltak...olyanná, mint a többi..vona, pont ez ellen emelte fel a hangját és most ő is ezt mondja... na ezért ábrándultam ki
2016. szept. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!