Volt Jobbikos, ti mikor ábrándultatok ki a pártból?
Szegedy Csanád esete után/körül. Engem nem a származása zavart, hanem ahogy azt az ügyet is "kezelték". Meg tényleg ő eléggé tolta a párt szekerét, a balhé után még ki is álltak mellette a szimpatizánsok, de csak azért is ki kellett b.@szni.
Meg igazából az átlagos jobbik szimpatizánsokból is elegem lett menet közben. Szeretik másnak mutatni magukat, mint amilyenek valójában.
Én a jobbikban mindig is a Fidesz leváltó erőt láttam, azért szavaztam rájuk 2014-ben, de nem voltam vérbeli jobbikos. Aztán ahogy elkezdett egyre inkább fideszesedni a párt, jöttek a megszólalások, majd a vezetőségi reform és végül maga vona mondta hogy régóta ezt tervezte, meg hogy így tudnak kormányra jutni, stb.
Akkor azt mondtam hogy jó, inkább szavazok valami nevenincs kis pártra, minthogy 2 Fidesz kormány után egy Fidesz 2.0 jöjjön.
#5: "Aztan, ha nyernek utana ugyanugy visszajon a regi vonal? Az uj is csak papiron letezik,"
Akkor ezek szerint amit felvázoltál megtévesztő párt a Jobbik, hazudik, csak a hatalomért néppártosodik.
+A ti felelossegetek is lesz, ha megint nyer a Fidesz. Ilyen kitartassal nem lesz valtozas gyerekek."
Én hiszek abban hogy ha valakinek egy más párt már jobban tetszik akkor arra szavaz, most ezt is próbálod úgy beállítani mintha mi lennénk a bűnbakok akik miatt a Jobbik így megváltozott. Közben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!