Mikor ábrándultál ki a Fideszből?
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 21:09
A kérdező szavazást indított:
2010-ben sem szavaztam a Fideszre
2010-2011-ben ábrándultam ki
2012-2013-ben ábrándultam ki
2014-2015-ben ábrándultam ki
2015-2016-ban ábrándultam ki
2017-2018-ban ábrándultam ki
2019-2020-ban ábrándultam ki
2021-ben ábrándultam ki
Még nem ábrándultam ki, de esélyes hogy a választásig megtörténik
Még most is a Fideszre szavaznék
49 szavazat
1/21 anonim válasza:
Amikor 2006-ban nem álltak ki a forradalom mellett.
2/21 anonim válasza:
És ha kiábrándulok, akkor az következik belőle szerinted, hogy szaladok a Gyurcsányra tenni az X-et?
Ha kiàbrándulok, akkor otthon maradok választáskor.
3/21 anonim válasza:
A szavazás nem tükrözi jól az én nézeteimet. 2010-ben biztosan a Fideszre szavazok, ha van választójogom. 2014-bwn és 2018-ban nem kapták meg a szavazatomat, több okból kifolyólag. Már 2014 előtt is azt gondoltam, hogy nem szeretném, ha újra kétharmaduk lenne. Most viszont az ellenzéki összefogás olyannyira távol áll tőlem, hogy elég erősen tendálnak afelé, hogy 2022-ben (életemben először) a Fideszre szavazzak.
4/21 anonim válasza:
Mikor láttam, hogy ferkó a legsötétebb cella helyett vígan éli kint az életét. Úgyhogy marad Toroczkai!
5/21 anonim válasza:
Ahogy elnézem a hozzáállást, és a szavazatok állását, 22 után is kényelmesen marad a Fidesz. XD
6/21 anonim válasza:
14 és 18 között. Ellenzékre nem szavaznék, mihazánk túl szélsőséges, otthon nem szeretnék maradni úgyhogy a kutyapárt kapja az x-em úgy érzem. Legalábbis ha ezen a hétvégén lenne a választás akkor mindenképp így szavaznék.
7/21 anonim válasza:
#6 én is így vagyok vele, és én sem díjaztam sosem ezt a "mindegy csak ne ezek" hozzáállást, de amikor már Puzsér is azt írja, hogy el kell zavarni őket, és már feszegeti, hogy ez az ellenzék a másik opció csak, akkor elgondolkodtató, hogyha nem akarod, hogy ők legyenek kormányon, sajna jelenleg nincs más választás. Nekem is szimpatikus a kutyapárt, EP választáson rájuk dobtam, de az a baj, OGY választásoknak tétje van, ott sajnos kidobott szavazat. Talán egy 5%-os küszöböt ha meg tudnának ütni, az poénból jó lenne, és jót is tenne ennek az amúgy is bohócokkal teli parlamentnek, csak az a baj, hogy súlyos ára lesz, ha a Fidesz megint 2/3-hoz jut. Akár egy EU-ból kitáncolás is benne van, ha így folytatjuk.
8/21 molnarmarcell21 válasza:
Valamikor az ezredforduló környékén, de már nem emlékszem, pontosan mikor és miért. Arra viszont határozottan emlékszem, hogy a 2002-es választásokon végképp leírták magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!