Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kormány szerintetek...

Ha a kormány szerintetek amúgy is hazudik a járványról, akkor minek jöttök az ő számaikkal?

Figyelt kérdés
Sokszor jönnek a magas halálozási számokkal de szeritük úgyis kamu az egész. Akkor miért rossz a kormány védekezési mechanizmusa? Úgyis csak behazudják a pánikkeltés miatt nem?

2021. jan. 25. 00:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor mondok másik példát: Elon Musk rövid időn belül 4 tesztet is csináltatott, amiből 2 pozitív, 2 negatív volt. Ez mi?

A PCR teszteknél elő van írva, hogy a levett mintát hány cikluson keresztül kell tenyészteni. A gyakorlatban ennél sokkal tovább tenyésztik, ez eredményezi a sok fals pozitív tesztet.

2021. jan. 27. 07:59
 12/15 anonim ***** válasza:

"Akkor mondok másik példát: Elon Musk rövid időn belül 4 tesztet is csináltatott, amiből 2 pozitív, 2 negatív volt. Ez mi?"

Nem tudom, elég sok minta szennyeződőtt be Amerikában, amikor kiderült, hogy nem jó körülmények közt tartanak mintákat, de ez már rég, a tavaszi hullámban volt.

"A PCR teszteknél elő van írva, hogy a levett mintát hány cikluson keresztül kell tenyészteni. A gyakorlatban ennél sokkal tovább tenyésztik, ez eredményezi a sok fals pozitív tesztet."

Amiről amúgy már rég megjelent egy cáfolat.

2021. jan. 27. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, elég sok minta szennyeződőtt be Amerikában, amikor kiderült, hogy nem jó körülmények közt tartanak mintákat, de ez már rég, a tavaszi hullámban volt."

Elon Musk esete viszont ősszel: [link]

"Amiről amúgy már rég megjelent egy cáfolat."

Akkor pl. Boldogkői Zsolt nem tud erről az állítólagos cáfolatról, mert ő maga vallotta be, amit írtam, miután dr. Tamasi József behúzta a csőbe:

https://www.youtube.com/watch?v=WTIgoWUH9Mo

Szándékosan nem keresem meg azt a részt és nem onnantól linkelem, nézd csak végig az egészet!

2021. jan. 28. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:

"Elon Musk esete viszont ősszel"

Egyrészt, ez miben is zárja ki a hibát? Mert erre még valamiért nem reagáltál semmit. Ha egyszer előfordult, akkor többször is előfordulhat.

Másrészt, normális esetben pcr és gyorstesztet is csinálnak, amivel a kettő együtt már elég pontos eredményt ad.

Szeméylszerint én már azt sem tudom elképzelni, hogy milyen indokkal pazaroltak 4 tesztet 1 nap alatt Elon Musk-ra, de amúgy őt ismerve simán lehet csak reklám.

"Akkor pl. Boldogkői Zsolt nem tud erről az állítólagos cáfolatról, mert ő maga vallotta be, amit írtam, miután dr. Tamasi József behúzta a csőbe:"

Nem érdekel, a cáfolat létezik, és hogy én is olyan jó arc legyek, mint te, keress rá magad.

Azért mert egy orvos nem ismer valamit, még nem lesz automatikusan nem igaz. Számtalan orvosi cikk jelenek meg már naponta is, nyilván nem képesek elolvasni mindent.

"Szándékosan nem keresem meg azt a részt és nem onnantól linkelem, nézd csak végig az egészet!"

Amúgy pont láttam a vitát. Elég jót röhögtem rajta, ahogy Gödényék lejáratták magukat. :D

2021. jan. 29. 02:01
 15/15 anonim ***** válasza:

"Egyrészt, ez miben is zárja ki a hibát? Mert erre még valamiért nem reagáltál semmit. Ha egyszer előfordult, akkor többször is előfordulhat."

Egy embernél két teszttel is, na persze.

"Másrészt, normális esetben pcr és gyorstesztet is csinálnak, amivel a kettő együtt már elég pontos eredményt ad."

A gyorsteszt kb. olyan, mintha pénzfeldobással döntenéd el, hogy covidos vagy-e vagy sem. A PCR egy fokkal pontosabb, de a fentiek miatt sok a fals pozitív eredmény.

"Nem érdekel, a cáfolat létezik, és hogy én is olyan jó arc legyek, mint te, keress rá magad."

Tehát te sem olvastad soha, csak a fejedbe táplálták, hogy márpedig ez meg van cáfolva.

"Amúgy pont láttam a vitát. Elég jót röhögtem rajta, ahogy Gödényék lejáratták magukat. :D"

Akkor te valami mást láttál, mert ebben a vitában pont az ún. "akadémikusok" járatták le magukat azzal, hogy totál tájékozatlanok abban, amiről szakvéleményt kellene mondaniuk, meg persze a nemlétező vitakultúrájukkal, az érvelés helyetti személyeskedéssel. Vagy a szereplőket kevered? A kopasz, szakállas fickó a Gődény :)

2021. jan. 29. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!