Ha a kormány szerintetek amúgy is hazudik a járványról, akkor minek jöttök az ő számaikkal?
Azt feltételezik, hogy kevesebbet mondanak, nem pedig többet. A kormány meg nem olyan ostoba, hogy pánikot keltsen, mert akkor mindenki távoktatást meg távmunkát akar, az is, akinek amúgy ez nem lehetséges, és a kormány csak veszít a szavazóbázisából.
Ha nagyon durva gazdasági válság lesz - és úgy néz ki, hogy az lesz -, akkor az is csak árt neki, szóval minél előbb nyitni akar.
Itt egy cikk a többlethalálozásokról összevetve a bejelentett halálesetekkel együtt:
A világon a covid halálozási statisztikája 2.15%. Ezt az arányt a hazai adatok is követik,
néhány, 4-6 hét eltolódással.
Egy náthának nincs 2% fölötti halálozása!
"Jaaaaa, elírtam. Fertőzött számra gondoltam, nem halálozásra. Szóval akkor ez a valódi kérdés!"
Arra ugyanazt tudom mondani. Ha azt a fertőzés számot, amit a fidesz beismer, már sok, és azt feltételezik, hogy több van, akkor elég azzal jönni, amit a fidesz beismer.
Mellesleg a fertőzés számnál lehet tudni, hogy sokkal nagyobb számról van szó.
"Nemrég halt meg Sas József, róla azt hazudták, hogy covidos volt, de érdekes módon egy éve nem hagyta el az otthonát, csak a közeli hozzátartozóival találkozott, és nekik kivétel nélkül negatív volt a tesztjük."
Az nem lehet, hogy felgyógyultak a hozzátartozói? Egy halállal végződő covid betegség általában elhúzódik, és 4-6 hét után hal meg a beteg. Ha egyik családtagján tünetmentesen ment át a betegség, akkor 2 hétről beszélünk.
Arról meg nem beszélve, hogy ételeket valahogyan kapott, ami a boltból származott, azon pedig a vírus egy ideig tud élni.
Ha Sas József tesztje pozitív volt, akkor elég valószínű, hogy tényleg beteg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!