A pávakölkökét vonnám meg, betöltött 30. életév alatt.
2021. jan. 24. 12:34
2/33 anonim válasza:
Az az alattiakat meg elaltatnám, csak hogy ne legyek diszkriminatív.
2021. jan. 24. 12:39
3/33 anonim válasza:
Ha megvonnák, akkor a Dr. Mihály Mihány pártja nem +2/3-ot érve el, hanem mínusz 4/5-öt!
2021. jan. 24. 12:41
4/33 anonim válasza:
érve = érne
2021. jan. 24. 12:42
5/33 anonim válasza:
30 év felett vonnám meg a szavazati jogot.Romba dőlt az ország,tehát válasszanak a fiatalok jövőre.Az ő jövőjüket tettük tönkre tehát ennyi jár nekik kárpótlásul..
2021. jan. 24. 12:47
6/33 anonim válasza:
Inkább bizonyos IQ szint alatt vonnám meg
2021. jan. 24. 12:55
7/33 anonim válasza:
65 év felettieket tiltanám el a szavazástól. A jövő a fiataloknak szól, nem az idősekről. Ezt nem rosszindulatból mondom, tehát ne kövezzetek meg. Ha idős leszek, én is megadom majd a tiszteletet a fiataloknak hogy kire szavazzanak.
A jövő a fiataloké!
2021. jan. 24. 13:00
8/33 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy (a fiatalt, az öregeket, az intelligenst, a butát is ugyanúgy meg lehet vezetni), kicsit viccesnek tartom amikor egyesek a gombhoz szabják a kabátot és az alapján próbálnak új szabályokat hozni, hogy az hogyan hozna nekik többet a konyhára.
Ilyent én csak Magyarországon tapasztalok, hogy állampolgároktól meg akarják vonni a szavazati jogot, ami sokat elmond arról, hogy mennyire szereti is a magyar a magyart.
2021. jan. 24. 13:02
9/33 anonim válasza:
Talán egy bizonyos életkor felett igen. Már a legtöbb nyugdíjas szenilis lesz. Ezt látható. Még évekkel ezelőtt találkoztam egy nénivel aki egy vidéki városban panaszkodott, hogy fél késő délután és éjjel kimenni, mert migránsok járják az utcát és meg akarják erőszakolni és ölni őt. Na az ilyenektől igen: Megvonnám. De ugyanúgy megvonnám a 6-8 általános emberektől is. Legalább érettségihez kötném, de inkább diplomához ÉS! szakmához!
2021. jan. 24. 13:11
10/33 anonim válasza:
"Inkább bizonyos IQ szint alatt vonnám meg"
Akkor egyetlen fideszes sem szavazhatna és tilos pártszimpátia alapján diszkriminálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!