A Fidesz tényleg annyira népszerű a nyugdíjasok között?
Sokszor mondják, hogy a Fideszes szavazok a nyugdíjasok meg a cigányok, mert ezeket meglehet vásárolni.
Én Nógrád megyében élek egy kis faluban. A cigányok fideszesek, de az idősektől nem ez jön le. Pl.: még a COVID előtt utaztam a buszon, az öregek meg arról beszéltek, hogy Orbán mekkora egy rohadték, Putyincsicska stb. A múltkor a boltban hallottam, hogy 2 bácsi olyat mond, hogy Orbán egy f*sz, mert szétlopja az országot. A nagyszüleim is idősek, ők se mondtak még semmi jót a Fideszrol.
Most akkor a Fidesz népszerű az idősek korében vagy nem?
Nem mondhatnám!
Én nyugdíjas vagyok, de orbánékat jobban utálom, mint gyurcsányékat - pedig azoktól is hányingerem van. De amig csak a két ócska banda közül lehet választani, addig csak is a kevésbé ganéj hordára muszáj voksolnom.
3-as! Teljesen hamis, tévúton járó megállapítás!
Nyugdíjat minden kormány köteles lesz adni azoknak, akik eddig is jogosultak rá!
Én egyetlen nyugdíjast nem hallottam tapsolni Orbánnak - de nincs is okuk rá!!!
Van róla felmérés.
Kb a nyugdíjasok 40%-a fideszes.
9: Tudjuk: az önkormányzati választásokon is voltak felmérések - csak sz@rt sem értek...:)
Hála Istennek, mi egy rendes család vagyunk, egyetlen fideszes sincs köztünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!