Megvonnád a nyugdíjasok szavazati jogát?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 12:31
11/33 anonim válasza:
Nem, sőt, a hasonló ötleteket is g*sztustalannak tartom! Amúgy 30-as vagyok. (Kortól függetlenül még a nyilvánvalóan sík h*lyéktől sem vonnám meg, pedig amúgy lenne kedvem hozzá.)
12/33 anonim válasza:
Csinálni kell egy tesztet mindenkivel azzal kapcsolatosan, hogy a konteoknak és a kamu híreknek bedől-e - ha megbukik a tesztet nem szavazhat.
13/33 anonim válasza:
Nem is tudom, miért ez jutott eszembe arrol ahogyan egyesek emlegetik a nyugdijasokat:
Moszkva keringő
...
...
Száll feléd énekem,sapkám vidáman meglengetem.
És a tér és a tér derűs jókedvű nótára kél.
A nép te vagy a fiatal büszke erő.
Üdvözlégy, üdvözlégy,
Moszkva csillogó drágakő.
14/33 anonim válasza:
Én azoktól vonnám meg, akik jelenleg nem dolgoznak. Tehát nem ők tartják el a bármilyen regnáló rendszert.
15/33 anonim válasza:
14: Szóval akkor az egyetemi hallgató nem szólhat bele a politikába, amikor az oktatás is politika? Érdekes gondolat.... Akkor viszont a kormánynak ne legyen jogköre az oktatással foglalkozni. :)
16/33 anonim válasza:
Aki ilyeneket kérdez azét biztos.
17/33 anonim válasza:
15. Pontosan. Szerinted az ingyenes oktatásod ki finanszírozza? Az adófizetők.
18/33 anonim válasza:
"Pontosan. Szerinted az ingyenes oktatásod ki finanszírozza? Az adófizetők."
Önköltségen vagyok.
19/33 anonim válasza:
Főleg, hogy az IQ általános problémamegoldóképességet és logikát mér, azért bírom akik ahhoz kötnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!