Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem szánalmas amit...

Csak szerintem szánalmas amit a vendéglátósok művelnek?

Figyelt kérdés
Nem is csak ebben az országban, hanem külföldön is egyre több példa van erre, hogy a vendéglátósok önkényesen szembe mennek a kormányok által hozott korlátozó intézkedésekkel, és éttermeket, kocsmákat nyitnak meg. Persze itthon is muszáj minden agyament őrültséget lemásolni a külföldiekről. Egy nagykanizsai söröző már a Facebookon hirdeti büszkén, hogy törvényt szeg. És állítólag Februártól többen készülnek ugyanerre. Csak én tartom szánalmasnak ezt az óvodás szintű hisztit? Miért nem fogják már fel a vendéglátósok, hogy az emberek élete, egészsége sokkal fontosabb, mint a saját pénztárcájuk dagasztása? Komolyan azt gondolják, hogy a vírust majd meghatja a lázongásuk? Ez a szektor meghalt. És nem is fog feléledni az előttünk álló évtizedekben. Alkalmazkodni kellene a helyzethez. Van más munkalehetőség is, lehet átképezni magukat. Ezek a felelőtlen emberek képesek lesznek pár nap alatt lerombolni amit a vírus elleni védekezésben hónapok alatt felépítettünk. Ez a Madách téri eset is felháborító volt. Összecsődítették a prolikat, hogy vedeljenek a nyílt utcán, amikor alapból tilos közterületen inni. Ezek nemcsak, hogy hátráltatják a vírus elleni védekezést az önző anyagi érdekeik miatt, de még fel is hergelik a jó népet. Remélem a kormány példát statuál, és az összes ilyet busásan megbünteti, hogy az életben ne álljanak talpra.

2021. jan. 24. 00:56
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
88%

(Erősen irányított kérdés.)

Nem szánalmas, inkább elkeseredett lépésnek látom. Valahol jogos az érdekük, mert a teljes lockdown-nak lehet, hogy nincs annyi értelme, mint egy kompromisszumos nyitásnak (Lengyelországban már engedélyezték úgy, hogy pl. minden második asztalnál ülhetnek vendégek, kötelező kézfertőtlenítés van, a szállodák csak a szobáik felét adhatják ki).

2021. jan. 24. 08:19
 22/48 anonim ***** válasza:
85%
Az egész hisztériakeltés szánalmas amit az emberiséggel művelnek.
2021. jan. 24. 08:32
 23/48 anonim ***** válasza:
86%

Na pont ez alatt a kérdés alatt is feltűnő házmesterország mentalitású emberek miatt kell még nyáron is bent rohadnunk. Remegjetek otthon a szuperkovidtól, a többi embert meg hagyjátok már élni.

Amúgy meg hová menjen a gyárbadógozni fél millió munkanélküli? Gyárakba sem kell az ember ezerrel, főleg nem ennyien. De a fideszfan rettegők ezt is megmagyarázzák, há nehogymá saját vállalkozását akarja mán fólytatni a rohatt vállalkozó, mennyenagyárbadóúgozni. A kádári kisember ma is köztünk él.

2021. jan. 24. 08:36
 24/48 anonim ***** válasza:
80%

"Én végig dolgoztam, 1 napot nem maradhattam otthon. A cégnél olyan 80 ember dolgozik. Sokan nagycsaládosak. Senki nem lett covidos. De még a családtagjuk sem, rokonaik sem."

Van egy rosszabb hírem. Egész Európában nem találsz olyat aki kovidos lett, tehát valahol sántít az egész kovidhiszti.

2021. jan. 24. 08:36
 25/48 anonim ***** válasza:
77%
Én teljesen jogosnak és támogatandó ak tartom.
2021. jan. 24. 09:05
 26/48 anonim ***** válasza:
21%

Nem bátor, hanem idióta. Jó b eséllyel nyithatna mondjuk március elején.

De nem, neki a kevés pénzből kell még egy kis bünti és 60 nap bezárás.

2021. jan. 24. 09:09
 27/48 anonim ***** válasza:
85%
Fizessék ki nekik a bezárások miatta bevételek 100%-át és nem lesz ez. Ameddig nem teszik, én szurkolok nekik, pedig fideszes vagyok, de azért a lófacnak is van vége.
2021. jan. 24. 09:41
 28/48 anonim ***** válasza:
68%
kiesett bevételek*
2021. jan. 24. 09:42
 29/48 anonim ***** válasza:
14%
27-es, jaaahh meg mindenkinek fizessenek 100-os minimálbért aki elvesztette a kovi miatt a munkáját, mi? :D Hagyjuk már ezt a bullshit dumát.
2021. jan. 24. 09:49
 30/48 anonim ***** válasza:
86%
Azért kíváncsi vagyok,ha neked lenne egy kis kocsmád 20 éve ,amiben minden pénzed benne van ,hogy a csába élnél meg,meg képeznéd át magad (mire? ki fog alkalmazni?) mikor a családod létfenntartása a tét.A kiadásaid ugyanúgy megvannak,csak éppen bevételed nincs hónapok óta. Nem minden vendéglátós van ám szarásig pénzzel . Mondjuk itt amúgy is divat lenézni és gyűlölni a kisvállalkozókat ,kivéve amikor éhes meg szomjas vagy gondolom ,akkor te vagy az első aki rohansz majd zabálni :D
2021. jan. 24. 09:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!