Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem szánalmas amit...

Csak szerintem szánalmas amit a vendéglátósok művelnek?

Figyelt kérdés
Nem is csak ebben az országban, hanem külföldön is egyre több példa van erre, hogy a vendéglátósok önkényesen szembe mennek a kormányok által hozott korlátozó intézkedésekkel, és éttermeket, kocsmákat nyitnak meg. Persze itthon is muszáj minden agyament őrültséget lemásolni a külföldiekről. Egy nagykanizsai söröző már a Facebookon hirdeti büszkén, hogy törvényt szeg. És állítólag Februártól többen készülnek ugyanerre. Csak én tartom szánalmasnak ezt az óvodás szintű hisztit? Miért nem fogják már fel a vendéglátósok, hogy az emberek élete, egészsége sokkal fontosabb, mint a saját pénztárcájuk dagasztása? Komolyan azt gondolják, hogy a vírust majd meghatja a lázongásuk? Ez a szektor meghalt. És nem is fog feléledni az előttünk álló évtizedekben. Alkalmazkodni kellene a helyzethez. Van más munkalehetőség is, lehet átképezni magukat. Ezek a felelőtlen emberek képesek lesznek pár nap alatt lerombolni amit a vírus elleni védekezésben hónapok alatt felépítettünk. Ez a Madách téri eset is felháborító volt. Összecsődítették a prolikat, hogy vedeljenek a nyílt utcán, amikor alapból tilos közterületen inni. Ezek nemcsak, hogy hátráltatják a vírus elleni védekezést az önző anyagi érdekeik miatt, de még fel is hergelik a jó népet. Remélem a kormány példát statuál, és az összes ilyet busásan megbünteti, hogy az életben ne álljanak talpra.

2021. jan. 24. 00:56
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező teljes mértékben szánalmas vagy , az ilyen emberek miatt mint amien te is vagy tart itt az ország.

Mert azzal nem foglalkozol h a másiknak már 3 hónapja nincs munkája .

Képezze át magát ? már nem azért de a korona hülyeség előtt sem volt leányálom munkát találni föleg most.

Na de mindegy is ha már ennyire le tudod szólni a vendéglátósokat akkor legalább egy kort és egy szakmát irjál már . Mert szerintem vagy egy unatkozó gyerek vagy, vagy egy nyugdíjas a rosszabbik fajtájából.

2021. jan. 24. 03:39
 12/48 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon helyes,hogy kinyitnak.Remélhetőleg az ő példájuk elindít majd egy hullámot ami véget vet ennek a bohóckodásnak.
2021. jan. 24. 05:07
 13/48 anonim ***** válasza:
21%

"Nem gondoltad át xDD Ha a te életed múlna azon, hogy kinyiss-e mert minden tartalékodat felélted, te is kinyitnál. Ezen nincs vita."

Amikor 2008ban kirúgtak mindenkit a bankszektorból, akkor is volt szimpátiatüntetés?

Olyan nincs, hogy én vendéglátós vagyok és csak vendéglátásban vagyok hajlandó dolgozni, főleg ha a családom jóléte függ tőle.

2021. jan. 24. 06:47
 14/48 anonim ***** válasza:
13%

3, te meg bátran közlekedj városban kilencvennel, menj át a piroson, mikor nem jön senki.

A kresz egy pont olyan jogszabály, mint a korlátozásról szóló. Elő van írva, betartod.

2021. jan. 24. 06:52
 15/48 anonim ***** válasza:
22%
5, a cél, hogy csökkenjenek a találkozások. Nyilván csökkenteni azzal tudod, ami nem kötelezően használt. Bolt, tömegközlekedés kell. Buli, mozi, koncert, kocsma meg nem. Nekem is hiányzik sokminden, de hogy csütörtökön még dolgozol, kedden halott vagy, mint a 38 éves pizzafutárom, vagy a barátnőm férje, a férjem nagynénje, a lányom 41 éves gimnáziumi tanára...
2021. jan. 24. 06:55
 16/48 anonim ***** válasza:
23%
Barátomnak kocsmája van, mióta nem lehet kinyitni elment dolgozni...ennyi, a legtöbb vendéglátós meg tulajdonos szépen ül a seggén és feléli az összes tartalékát, gondolom lusták dolgozni. :D
2021. jan. 24. 06:58
 17/48 anonim ***** válasza:
70%
16, nincs tartalékuk. Döbbenet, milyen emberek vállalkoznak, könyvelőként látom. Nálam tavasszal sem küldtek el senkit, nem szünetelt senki, mindenhol megoldottuk a gondokat. Ehhez persze kellett, hogy olyannal nem dolgozom, aki feléli a vállalkozás minden pénzét.
2021. jan. 24. 07:03
 18/48 anonim ***** válasza:
36%
16: Pontosan, így kell. Ha vendéglátós lennék, felvenném a támogatást és még dolgoznék is mellette. Tavaszig csak ki lehet így bírni, még ha árufeltöltő is. De az Aldiban is jól fizetnek a kasszásoknak.
2021. jan. 24. 07:31
 19/48 anonim ***** válasza:
27%
16 vagyok, csak nem mindenki tud elmenni dolgozni, van akinek ezt nem bírja el az arca. :D A a törzshelyemen ahol egy 45 éves csaj a tulaj inkább tönkremegy fullra anyagilag, minthogy elmenne melózni akár valami gyárba is..:D
2021. jan. 24. 07:37
 20/48 anonim ***** válasza:
43%

Én sem értem milyen vállalkozás az (feltéve, hogy működik azért egy jó ideje), akinek nincs annyi tartaléka, hogy mondjuk 6 hónapot kihúzzon. 3 hónapja zártak be és már mennek tönkre. Nem értem.

Van vendéglátós ismerősöm, aki szintén nyafog, de két 8M-s terepjárót hajt.

2021. jan. 24. 08:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!