Csak szerintem szánalmas amit a vendéglátósok művelnek?
31, a gyár termel. Olyant, amire szükséged van.
De tessék, sorold, te mivel csökkentenéd a találkozások számát. Rühellem Orbánt meg a bandáját, de nyilván ott korlátozol, ami nem létfontosságú.
Egy egész szektor léte létfontosságú, mivel a gazdaság állapota mindenre, és így közvetve mindenkire kihat.
33
Én? Semmivel. Egyetlen gyári melós ismerősöm se lett koronás, pedig még szombaton is húzzák az igát. Na meg ha mégis nátháska lesz valaki, akkor mi van?
Mit kellene tenniük? Számolják fel a családi vállalkozásukat, amiből eddig eltartották a családot + munkát adtak másoknak? Milyen munka lehetőségről beszélsz? A lakótelepen ahol élek az egyik szoláriumban 70-en (!!!) jelentkeztek recepciós állásra, mert alig van munka és túl sok a munkanélküli. Mégis hol találna az étterem meg söröző tulajdonos munkát, amikor lényegében nem ért máshoz, nincs más szakmája, mert egész életében a vendéglátásban dolgozott? Átképezni magukat? Te sem gondolod komolyan remélem. Átképezni akkor tudod magadat, ha van egy fix kereseted és mellette tudsz tanulni, tanfolyamra járni és majd ha megszerezted a képesítésedet, akkor munkát váltasz. De ezeknél az embereknél az első feltétel hiányzik, hogy legyen jövedelmük. Mellesleg te tényleg azt gondolod, hogy egy nagykanizsai söröző tulajdonosa tele van pénzzel? Attól, hogy valaki vállalkozó még nem folyik ki minden zsebéből a pénz.
Tudod könnyű otthonról, a home officeból okoskodni. Persze tudom, hogy kamu kérdés, de csak azért válaszolok rá, mert sokan vannak akik tényleg így gondolják. Ezek az emberek elkeseredettek, és már rengeteget vártak a kormányra, hogy megoldja a helyzetet, de megoldást nem kaptak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!