Bukik vagy marad a Fidesz 2022-ben?
Figyelt kérdés
Indokold. A személyes pártreferenciákat tegyétek most félre. Köszönöm2021. jan. 23. 20:42
21/34 anonim válasza:
Rühellem a Fideszt, de az ellenzéki összefosáshoz képest még mindig fönyeremény!
22/34 anonim válasza:
"Rühellem a Fideszt, de az ellenzéki összefosáshoz képest még mindig fönyeremény!"
Pedig nem. De, ha tetszik, hogy kizsákmányolják az országot, tönkreteszik az egészségügyet, az oktatást és tojnak a fejedre akkor szavazz a fideszre.
23/34 anonim válasza:
"tönkreteszik az egészségügyet" Gyucsány idején aztán remek ege´szségügy volt, legfontsoabb pontjai a vdieki kórház áygak és soztaýlok lecsökkentése renderöbezárasok, ágyaklecsökkente´se, növeérek elbocsátása.... Ezt már nem leheteet fokozni
24/34 anonim válasza:
#18 Ha szerinted az rendben van ami jelenleg az országban folyik akkor a te kezedbe se való a választási jog.
25/34 anonim válasza:
#24: nem erről van szó. De aki ennyire nem tudja, miről is szavaz, az inkább nézze tovább a Való Világot. Egy minimális tájékozottság elvárható lenne minden szavazótól.
26/34 anonim válasza:
25
Azzal egyetértek hogy azért minimális tudás elvárható de azért én csak azokat nem engedném szavazni akik írni olvasni nem tudnak. Például én úgy látom az én egyik nagyszülőm alig tud valamit magáról a választási rendszerről, a történelmi tudása is elég gyenge de mégis úgy látom sokkal jobban átlátja a mai dolgokat, rendszert, problémákat mint egyes több diplomás fidesz szavazók.
27/34 A kérdező kommentje:
Az országban 30 éve nem megy, rendben semmi. Viszont, aki normális, azt is látja, hogy a sz@rt nem a híg f@sra kell cserélni. Ráadásul azzal a dumával, hogy nem lopnak annyit. A Gyurcsány éra ugyanennyit lopott, csak nem ilyen pofátlanul. A két tömb között ilyen értelemben sincs különbség. Ha a koalíció győzne, csak helycsere lenne, nem rendszerváltás. Gyurcsánynak volt 8 éve vagy több is, rendszerváltást eszközölni. Nem tette. Most, aki ezek után hisz neki, az egy hlye.
2021. jan. 24. 10:06
28/34 anonim válasza:
Döntsétek el kell e ingyen sör és örök élet!
29/34 A kérdező kommentje:
28. Én is a Kutyapártra fogok szavazni. Legjobbak. ✌️ Szerintem annyian nem akarják sem a fideszt, sem a gyurcsány koalíciót, hogy bejutnak a parlamentbe simán.
2021. jan. 24. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!