Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bukik vagy marad a Fidesz...

Bukik vagy marad a Fidesz 2022-ben?

Figyelt kérdés
Indokold. A személyes pártreferenciákat tegyétek most félre. Köszönöm

2021. jan. 23. 20:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
45%
Szinte biztos h marad.
2021. jan. 23. 21:25
 12/34 anonim ***** válasza:
40%
Bukik. Augusztus óta félmillió szavazót vesztettek, és még vessze ennek a helyzetnek a vége!
2021. jan. 23. 21:51
 13/34 anonim ***** válasza:
56%
Remélem maradnak, mert ellenzéki oldalon én nem látok senkit akiktől minőségi javulást várnék.
2021. jan. 23. 21:53
 14/34 A kérdező kommentje:
Szerintem is maradni fognak. Én abból indulok ki, hogy ellenzékiként magam sem tudok erre a koalícióra szavazni. Fletó és az MSZP jelenléte számomra sem elfogadható. Szerintem sokan lesznek még. Ráadásul még bő 1 év van a választásig. Ráadásul szerintem ennek az ellenzéknek vidéken nem igazán van támogatottsága. Legalábbis a kistelepülések és falvak szintjét tuti nem érik el. Az meg komolyan fogja a választást befolyásolni.
2021. jan. 23. 21:57
 15/34 anonim ***** válasza:
45%

4 hogy erősödne?

Ha megnézed a válságot képtelen kezelni és ez mélyülni fog. Segítséget (mármint valós segítséget) nem fog adni amivel valószínű még sokan megtapasztalják hogy nem igazán az átlagember pártja a fidesz. Persze sok a fanatikus a választásokon is folytatják amiket eddig, a krumpli osztást, lefizetést stb. Viszont ha nyerni fog akkor az egy két százalékon fog múlni és még akkor is kisebbségben lesz, még a felet sem fogja elérni.

2021. jan. 23. 22:03
 16/34 A kérdező kommentje:
15. Ez hülyeség. 100 mandátum kell a 199-ből. Valakinek biztos meglesz az 50%.
2021. jan. 23. 22:07
 17/34 anonim ***** válasza:
46%
Én már nagyon szívesen látnék mást Orbán helyett. Unalmas, hogy egy elnöknek korlátlan ideig lehet hatalma. Max 2x engednék valakit újraválasztani. Már az se érdekelne ha Gyurcsány, csak ne Orbán.
2021. jan. 23. 22:26
 18/34 anonim ***** válasza:
36%

17: én azoknak elvenném a választójogát, akik annyit tudnak a magyar közjogi rendszerről, mint te. Ha sokmillióan vagytok, akkor is. Nem kellene annyi amcsi elnökös filmet nézned :)

1, Orbán nem elnök, hanem miniszterelnök. Teljesen más.jogkörei vannak.

2, A választásokon nem elnököt vagy miniszterelnököt választasz, hanem országgyűlési képviselőket.

2021. jan. 23. 22:47
 19/34 anonim ***** válasza:
89%

Nehéz megmondani, jelenleg 50-50% az esély, legalább annyian akarnak kormányváltást, mint ahányan nem.

A Fidesz esélye javulhat még, mivel lassan kifelé megyünk majd a válságból, 2022-re lecsökkenhet a munkanélküliség, javulhat a gazdaság, optimizmus, bizalom a kormányban.

Az ellenzéki összefogás esélyei is nőhetnek még, ha sikerül találni egy karizmatikus, megnyerő, hiteles közös miniszterelnökjelöltet és kidolgozni egy vonzó, meggyőző közös programot.

2021. jan. 23. 23:13
 20/34 anonim ***** válasza:
63%
"e most, hogy itt vannak az iszonyú korlátozások, a borzasztó gazdasági helyzet, válság, ennek rossz kezelése, vagy egymillió munkahely megszűnése, vállalkozások tönkremenetele" Az ellenzéki összefogás nem is titkolja, hogy még a fidezsnél si nagyobb korlátoza´sokat csinálna
2021. jan. 24. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!