Szájer Józskával mikor bukik a Fidesz is?
Mostanában megszaporodtak a szexbulik a fideszes politikusoknál.
Ez a mostani azért már nem igazán tükrözi a keresztény szellemiséget.
máshol ilyenkor már tüntetni szoktak.
Itthon még a katolikus egyház sem szólalt fel, pedig nem semmi semmi buli lehetett ahol a Józsika eleresztette magát.
Ezzel sok szavazót veszít a Fidesz?
Emígyen vallott az esetről Szájer:
"A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.
Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.
Sajnálom, hogy megsértettem a !GYÜLEKEZÉSRE VONATKOZÓ SZABÁLYOKAT!, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom."
GYÜLEKEZÉSRE VONATKOZÓ SZABÁLYOKAT.
Ennyi a "beismerés".
Már meg is van a mantra a közmédiának,és a Fidesz szóvivő taknyoknak. :)
A pap mondta, hogy maga Jézus is politizált, ezért politizál ő is, és képviseli a FIDESZ politikáját. Ezzel elismerte, hogy Szájer Józsikát, Borkai Zsoltikát és satöbbieket is képviseli.
De mi lesz az "igaz keresztényekkel"?!!!!
Srácok!
Ne felejtsük el nézni a következő Sajtóklub,Bayer Show,Troll...(valamelyik) műsort!
BIZTOS,hogy lesz nagy sajnálkozás,ami át fog csapni...BEzzeg a libsik!-be.
Előre vigyorgok,a sok ostoba majmon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!