Mikor bukik már meg az Orbán rendszer?
Majd amikor ez a sok agymosott felébred...
2006-ban ennek a töredékéért tankot loptak meg rendőrautót gyújtottak fel az emberek, most meg tűrnek mindent.
Kérdem én, miért jó az egy kormánypártinak, hogy nem mehet orvoshoz és nem kap ellátást??
Szaporodnak a cikkek, hogy az ellátás hiányában halnak meg emberek. Fiatalok is! Megerősített hírek, nem valami sokadrangú szennylap közli.
Akiknek van valamilyen betegsége, és gyakran kontrollra van szükségük, hogy az állapotuk ne romoljon, azok hónapokig nem látnak orvost.
Ez nem normális dolog!
A mostani 50-60-as korosztályból sokan az első havi nyugdíjukat nem érik meg.
Nagyon jó lesz,mikor a középkor átlagéletkora visszatér.
Az oktatásról megint ne is beszéljünk. Arról szintén, hogy kereszténydemokrácia csúcsa vagyunk. Ahol a kereszténység alapvető értékei a nullával egyenlőek, a demokrácia pedig már rég megszűnt.
Megsúgom, az nem demokrácia, hogy "ha nem lehet, akkor megváltoztatjuk az alkotmányt", meg leépítjük a többi pártot.
Remélem, jön értem a volga...
Ha több inteligenciára tesznek szert az olyan emberek, akik minden negatív dolgot rohadtnak találnak, és a gondolkodás módjuk/hozzáállásuk is hasonlóan "rohadt", az jelentősen hozzásegíthet a jelenlegi politikai garnitúra felfrissítéséhez.
A kérdést, amit ide akartam linkelni, törölték. Valahogy így hangzott:
- "Mi a véleményetek a kínaiakról így, hogy ránk eresztették a rohadt vírusukat?"
Igen, tudom, hogy mi volt az átlag, nem véletlen írtam ezt. Ha kihal az 50-60-as korosztály, utána ez jön, ha jól számolok. Igaz még ott a 40-50. Na akkor 17-18. század.
Természetesen, amiket írsz, igazak.
Csak azt se felejtsük el, hogy egy kormány sokat tehet azért, hogy az emberek mennyit idegeskednek. Mert ha biztonságban érzik magukat (munka, megélhetés, ellátás terén), kevesebb stresszfaktornak vannak kitéve. Legalábbis szerintem.
Hogy mindenki egészséges maradhasson, kellene egy népegészségügyi program, ami jelenleg Kásler szerint a tízparancsolat.
Lehet ezt értelmezni, katolikus vagyok, de azért álljon meg a menet. A genetikai rendellenességek (pl szívhibák)? Orbán és a gyorskaja előtt is voltak.
Illetve, ha már életmód. Az oktatásban résztvevők 60-70%-a napi 6-8 órát ülve tölt. Teljesen mindegy, hogy általános iskola ,vagy egyetem.
Daganatos bélbetegségek magas rizikófaktora ez. Emellett, mikor menjen el sportolni?
Nem sportolás...
Egy vidéki kisvárosban élek. Lezavartak az unokaöcsémmel a pályáról, mert nem voltunk "egyesületi tagok". 🤷🏻♂️
A szép sportlétesítményeinkbe szerinted be lehet menni csak úgy?
Habár a ksh adatai szerint 300 ezer felett van az átlag (mind tudjuk, hogy kell átlagot számolni), sokan nem engedhetik meg maguknak az edzőtermi bérletet, vagy sporteszköz beszerzését.
Persze lehet felüléseket meg fekvőtámaszokat is csinálni.
Az étkezés.
Nos, ha a kormányunkat érdekelné, megtalálná a módját, hogy korlátozza a gyorskaját. Hogy a nagyüzemi konyhán ne 2-300 forintból kelljen összehozni egy adagot és egészséges legyen.
De ezzel egy kormány se nagyon foglalkozott eddig.
Majd ha az ellenzéki politikusok és rajongóik túllépnek azon, hogy "O1G, fújj Orbán, minden rohadt" és elmondják hihetően(!), hogy ők mit szeretnének, akkor talán azok is elgondolkoznak a váltáson, akik szerint minden hibája ellenére még mindig a Fidesz messze a legjobb választás.
Jelenleg az ellenzéki pártok a Kétfarkú Kutyapárt változatai, vannak vicces javaslataik, mint az alapjövedelem (örök élet, ingyen sör), vicces buszmegálló lefestő akciók, meg dudáló performanszaik, de ettől még ugyanannak a tökkelütött bandának néznek ki, akikre egy tyúkólat nem bízna az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!