Szerintetek, megfelelő döntés hozatal lesz -e Orbán Viktor és bandája által megszavazott kettős állam polgárság?
Már kevesebbet keresünk minden szomszédos ex komcsi országokban élőknél. " persze a reálszférában, mint szakmunkás, vagy közép vezető"
Ez a veszély nem fenyeget, mert már lassan mi járunk hozzájuk egy kis munkáért.
"Orbán Viktor és bandája"
Ha ezt mondod egy ilyen támogatottságú pártszövetségre, akkor mit mondtál pl. Bajnai kormányára, a bölcs és szeretett vezér szakértőire???
Na!Akkor most,hogy ilyen szépen elvégezted az általános elsőt(és többé-kevésbé írni is megtanultál)jöhet a második!
Ajjaj,itt már szorzótábla is lesz,nehéz dió... :S
A 27 százalékos észkombájn voltam.Szép estét!
A kettős állampolgárságú magyart a saját országában fogják sújtani a törvények - lásd szlovákia - ha önmagát fel meri vállalni.
Egyébként a jelenlegi kormány már sokkal régebben, a népszavazás elbukása előtt, megígérte nekik az állampolgárságot. Most, hogy abszolut hatalomra kerültek, egy tollvonással véghez is vitték, mert, hát az ígéret úgy szép, ha megtartjuk.
Mikola elszólását pedig régen elfelejtettük - a magyar amnéziás nép - a kettős állampolgárságró, ha megadjuk nekik a szavazati jogot 20 évre bebetonozzuk magunkat a kormányzásba, és ennek a lehetőségnek a megszavazása is csak egy tollvonás lesz.
A jelenlegi hozzáértő kormány, arra nem gondol, hogy a környező magyarlakta országok EU-ba kerülésével, semmi értelme nem lesz a gesztusuknak.
Én pedig magyar/magyar állampolgárságú szeretnék lenni! Hofi után szabadon, már csak az a kérdés:
"... elvtársak, urak, nem lesz egyszer abból bajom, hogy 56-ban itthon maradtam?"
Orbán megadta a határon túli magyaroknak azt, amit a románok már megadtak a határon túli románoknak, a szlovákok is a határon túli szlovákoknak, a szerbek a külhoni szerbeknek stb. stb. stb.
Micsoda gazember ez az Orbán. Bezzeg Gyurcsány, a 23 millió romános beszólásával, az egy talpig becsületes úriember volt, amellett még hazafi is, ugye, komcsizsóka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!