Ha tehetnéd, támogatnád anyagilag Orbán Viktort s kedves családját?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 18:15
3/12 anonim válasza:
Éppen tehetném, de nekem jobb így, hogy ő támogat engem és kedves családomat. Majd cserébe jövőre mi is megtámogatjuk kicsit.
4/12 anonim válasza:
Aki legálisan dolgozik és adózik az már támogatja is.Mit gondolsz miből kapja a fizetését?...
5/12 anonim válasza:
Ugye megvan, amikor Hadházy Ákos a parlamenti cirkuszolása miatt rá kirótt büntetést adományokból fizette ki? Tehát egy országgyűlési képviselő, aki tízmillókat költ kedvenc hobbijára, a luxusrepülőzére, a választóival fizetteti meg a trágárkodása miatti büntetést. ...és ezek tények, kedves kérdező, nem hipotézisek...
6/12 anonim válasza:
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
7/12 anonim válasza:
Mindenki támogatja orbánt, aki az országban költi el a pénzét. Ha tetszik nekik, ha nem. Orbán mindenből kap, ami az államhoz befolyik. A valaha létezett legkorruptabb miniszterelnök a magyar történelemben, aki állami pénzből küldi katonai akadémiára a fiát, aki a lányát a lopott pénzből iskoláztatja, aki a dolgozószobályába erkélyt építtet, hogy lenézhessen a pórnépre és még órákig lehetne sorolni, de mindenki tudja, hogy mennyire korrupt, azt meg, hogy mennyit lopott, elképzelni se lehet.
8/12 anonim válasza:
Én akaratom ellenére is támogatom, ez a szomorú a dologban.
9/12 anonim válasza:
#6 valóban, mert a kérdező kitalálta!
Sajnos én is támogatom, akaratom ellenére.
10/12 anonim válasza:
Már megint itt tartasz közvelemenykutatast viktor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!