Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2022-ben is a fidesz nyer,...

Ha 2022-ben is a fidesz nyer, mit fogtok tenni ellenzékiként ?

Figyelt kérdés

1.Először is, szeretnék egy kis kritikát megfogalmazni. Egyes ellenzéki társaim nagyon csúnya kommenteket írkálnak ov és úgy általában bármely fideszes posztjai alá. És néha komolyan nem tudom megkülönböztetni őket az alsóbb kategóriás fideszesektől, akiket ők úgy lenéznek. Nekem ellenzékiként ez szégyen. Szerintem a baloldalt ilyen mentalitással simán lejáratják. Kulturált vita stb, lehetetlen. Anyázás mindenhol. Én ezt nem támogatom. És valahogy nem igazán érzem, hogy ezekkel az alpári emberekkel egy közösséget vállaljak. Szerintetek ezeknek az embereknek mi a célja igazából? Mert az ellenzéki térfelet nem erősítik.

Ti mit gondoltok erről a dologról úgy általában ?

2.Tényleg, ki, mit fog csinálni, ha megint a fidesz nyer, erre kíváncsi vagyok, ki, hogyan tervezi folytatni.

És remélem az értelmesebb réteg próbál kommentelni. Köszönöm a válaszaitokat.

2021. jan. 18. 20:52
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
#39 Majd felébredsz és sírsz megint. De tudod mit? Én kiegyezek abban hogy továbbra is pont olyan vesztes legyek, mint az elmúlt 10 évben. Ha cserébe te is pont annyira leszel nyertes, mint amennyire eddig voltál.
2021. jan. 20. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!