Ha 2022-ben is a fidesz nyer, mit fogtok tenni ellenzékiként ?
1.Először is, szeretnék egy kis kritikát megfogalmazni. Egyes ellenzéki társaim nagyon csúnya kommenteket írkálnak ov és úgy általában bármely fideszes posztjai alá. És néha komolyan nem tudom megkülönböztetni őket az alsóbb kategóriás fideszesektől, akiket ők úgy lenéznek. Nekem ellenzékiként ez szégyen. Szerintem a baloldalt ilyen mentalitással simán lejáratják. Kulturált vita stb, lehetetlen. Anyázás mindenhol. Én ezt nem támogatom. És valahogy nem igazán érzem, hogy ezekkel az alpári emberekkel egy közösséget vállaljak. Szerintetek ezeknek az embereknek mi a célja igazából? Mert az ellenzéki térfelet nem erősítik.
Ti mit gondoltok erről a dologról úgy általában ?
2.Tényleg, ki, mit fog csinálni, ha megint a fidesz nyer, erre kíváncsi vagyok, ki, hogyan tervezi folytatni.
És remélem az értelmesebb réteg próbál kommentelni. Köszönöm a válaszaitokat.
Ismét #18, ismét #19-nek:
Pontosan ezek a mellédumálások azok, amik qrvára nem fognak senkit érdekelni, legalábbis engem biztosan nem, ha valaki megindítja a tömeget!
Inkább olaj lesz a tűzre!
#20/21
Kezdjük elölről, részletesebben írom le ezúttal, hogy ne veszítsd el a fonalat. XY körzetben Mariska néni megszámolt 1001 szavazatot 14:00-ig, a szavazatokból 505 narancsárga volt, 496 pedig szivárványszínű. Mariskanéni odament a számítógéphez. Mariskanéni beírta a számítógépbe, hogy XY körzetben 14:00-ig 505 narancssárga és 496 szivárványszínű szavazat érkezett. 14:01-kor leállt a rendszer. A gonosz Viktátor odarontott a szervergéphez, kikapcsolta az egész ország összes lokális gépét és átírta a Mariskanéni által megszámlált 496 szivárványszínű szavazatot is narancssárgára. Visszakapcsolta a számítógépet.
A történetnek pedig itt jön a nagy kérdése, amit már 5x megkerültél: MARISKANÉNI MIÉRT NEM VETTE ÉSZRE, HOGY Ő NEM AZOKAT A SZÁMOKAT PÖTYÖGTE BE ELŐZŐLEG, AMIK A RENDSZERBEN LÁTHATÓAK???? ÉS AZT MIÉRT NEM VETTE ÉSZRE SENKI, HOGY A JEGYZŐKÖNYV ÉS A SZERVER AdATAI NEM EGYEZNEK??????
Elnézést a Caps lockért és a Móricka példáért, de már legalább 5x megkerülted ezt a kérdést, és ahányszor felteszem ezt a kérdést, mindig kussba vágja magát az éppen csalást kiáltó, rendszer leállós konteós emberke. Szóval várom a válaszodat.
#23 Egyik sem volt hiteles adat, mert ezek tájékoztató jellegű számok voltak arról, hogy hol hány ember ment már el szavazni. A hiteles adatokat a jegyzőkönyvek tartalmazzák. Amiket napközben látni lehetett az egy telefonon bemondott szám volt minden szavazókörből abban az egyéni körzetben összeadva. Ha valahol rosszul értették a számot akkor máris téves adat került be amit utána korrigálhattak.
Nem számít, mert semmi köze a szavazatok számához. Attól hogy valaki bement a szavazókörbe még egyáltalán nem biztos hogy le is adta a szavazatát. Csak az számít, hogy amikor kinyitották az urnákat, abban nem volt több szavazat annál, mint ahányan napközben megkapták a szavazólapukat.
Tényleg ezen az ovis dolgon akarsz rugózni? Ez a nagy csalás ami megrengette a kis világodat?
De rossz lehet neked, nincs semmi amibe kapaszkodhatnál hogy megmagyarázd magadnak hogyhogy a fidesz nyerhetett újra meg újra.
#21, #22-nek:
Hiába "ordítasz".
Ezek a kérdések már réges-rég meg lettek válaszolva, és már senki nem süllyed odáig, hogy újra és újra elmagyarázza az olyan nehéz felfogású emberkéknek mint te is!
De én most veszem a fáradtságot, és csak remélem hogy megy a szövegértés!
#21, #23-nak (kérdezőnek):
Úgy gondolod hogy szégyen DK-snak lenni?
Szégyen annak a pártnak a tagja lenni amelynek a pártelnöke hívta életre az összefogást? És amely párt nélkül az "összefogás" feldughatná a DK nélküli maradék szavazatokat? XD
Egyenlőre a DK az összefogás számára a szükséges rossz! Akár tetszik, akár nem! És egyenlőre a legtámogatottabb ellenzéki pártot fikázod, "kisbarátom"!
#22 "Kezdjük elölről, részletesebben írom le ezúttal, hogy ne veszítsd el a fonalat. XY körzetben Mariska néni megszámolt 1001 szavazatot 14:00-ig, a szavazatokból 505 narancsárga volt, 496 pedig szivárványszínű. Mariskanéni odament a számítógéphez. "
Kezdjük ott hogy végre felfogod SENKI NEM SZÁMOLT SEMMIFÉLE SZAVAZATOT NAPPAL!
Senki nem számolt semmit, mert a szavazatok a szavazás végéig ott várnak a lezárt dobozokban. Nem számoltak szavazatot, nem mentek a számokkal a számítógéphez és nem írtak be semmi ilyen adatot.
Szavazatokat az urnazárást követően, este 7 óra után kezdtek számolni és nem Mariska néni számolja őket, hanem együtt, egyszerre, egymást ellenőrizve számolják meg a szavazatokat mindazok akik a szavazókörbe vannak delegálva.
És nem, ne gyere újabb hülyeséggel, mert a hibás, üres, rosszul kitöltött szavazólapokat mindannyian ellenőrzik, leltározzák, jegyzőkönyvezik és éppen úgy elteszik, mint a többit. Az ilyen szavazólapokat is egybe gyűjtik a körzet többi hasonló érvénytelen szavazólapjával, majd a szavazókörtől függetlenül a választási bizottság is minden darabot ellenőriz, hogy nehogy egy érvényes szavazólap érvénytelennek legyen mondva.
Legalább minimálisan megnézhetted volna hogyan is megy a szavazás. Gondolom 18 éves múltál éppen, mert ha idősebb lennél akkor már mehettél volna szavazni 2019-ben. Akkor nem beszélnél ekkora ökörségeket.
Bármennyire is erőlködsz - ahogy már leírtam - nappal egyedül a részvételi adatokat teszik közzé. Megnézik azt hogy hány ember ment be a szavazókörbe, ezt a számot bemondják a telefonba és ez jelenik meg a választási honlapon. Soha senki nem nyúlhat napközben a szavazócédulákhoz.
#26 "v"
Igen. Határozottan szégyen dk-snak lenni.
Nemcsak egy szegénységi bizonyítványt jelent az illetőről, de azt is megmutatja hogy vagy annyira ostoba hogy nem fogja fel hogy az országot gazdasági csődbe vezető, a saját állampolgáraira lövető hazug gazember az aki a pártját vezeti, vagy pedig tudatosan követi ezt az embert, mert neki pontosan ez kell, ő maga is egy hazug gazember.
Ki mondott ilyet, hogy az ellenzékkel Ausztria 2.0 lennénk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!