Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2022-ben is a fidesz nyer,...

Ha 2022-ben is a fidesz nyer, mit fogtok tenni ellenzékiként ?

Figyelt kérdés

1.Először is, szeretnék egy kis kritikát megfogalmazni. Egyes ellenzéki társaim nagyon csúnya kommenteket írkálnak ov és úgy általában bármely fideszes posztjai alá. És néha komolyan nem tudom megkülönböztetni őket az alsóbb kategóriás fideszesektől, akiket ők úgy lenéznek. Nekem ellenzékiként ez szégyen. Szerintem a baloldalt ilyen mentalitással simán lejáratják. Kulturált vita stb, lehetetlen. Anyázás mindenhol. Én ezt nem támogatom. És valahogy nem igazán érzem, hogy ezekkel az alpári emberekkel egy közösséget vállaljak. Szerintetek ezeknek az embereknek mi a célja igazából? Mert az ellenzéki térfelet nem erősítik.

Ti mit gondoltok erről a dologról úgy általában ?

2.Tényleg, ki, mit fog csinálni, ha megint a fidesz nyer, erre kíváncsi vagyok, ki, hogyan tervezi folytatni.

És remélem az értelmesebb réteg próbál kommentelni. Köszönöm a válaszaitokat.

2021. jan. 18. 20:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
50%

Ha ismét nyer a fidesz, ilyen botrányok után is (és most nem a nyugger, MTV-s agymosott szavazatai a lényegesek, hanem akik tájékozódnak máshonnan is), akkor külföld.

Igazából már most ahol én lakom csomó ukrán munkásszálló van mert nincs ember aki dolgozzon, főleg nem minimálbérért.

Sajnos majd akkor jönnek rá az emberek hogy baj van mikor nincs aki hajtsa a szekeret, a sok hitelt meg amit felvettek én meg a gyerekem nem fogja kifizetni abban nyugodt lehet minden fideszes szavazópolgár, majd a tietek kiperkálja szépen. :)))

2021. jan. 20. 10:45
 32/41 anonim ***** válasza:
38%

Ahogy látszik a válaszokban, egyik oldal sincs még felnőve. Mindkét oldalon annyira látszik, hogy milyen oldalról tájékozódnak. És ez rossz. Nagyon rossz.

Barmi lesz 2022-ben, én nem szeretném itt leélni az életem. Ez az ország már túlsokat szenvedett ahhoz, hogy ebből a feketelyukbol fel tudjon állni. A gyermekeimet mindenképpen külföldön szeretném felnevelni, persze magyar szellemnek megfelelően. Mert én egy rendes, teljes gyermekkort szeretnék a családomnak adni. És sajnos ez az ország már nem képes rá.

2021. jan. 20. 11:36
 33/41 anonim ***** válasza:
38%
A fidesz szerintem pár év múlva olyasmi fogalom lesz az emberek között, mint a világháború után Németországban az ottani "nemzeti" párt...a gyerekek szégyellni fogják a szüleiket, ha azok benne voltak, vagy, kötődtek. ☹️
2021. jan. 20. 16:19
 34/41 anonim ***** válasza:

#25, #27-nek:

Legalább vedd a kibaxott fáradtságot, és olvasd el amit belinkeltem!

A posztoló: Földesiné Ollé Tímea, választási BIZOTTSÁGI ELNÖK!

Vele vitatkozzál vázze, ne velem!

2021. jan. 20. 19:52
 35/41 anonim ***** válasza:

Ismét #25:

Idézek:

" ... amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal (JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétünkben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve és csak egy erről kinyomtatott papírt láttunk? Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI, SEM A JEGYZŐKÖNYVEK!"

2021. jan. 20. 19:57
 36/41 anonim ***** válasza:
61%
A gyakori tényleg ennyire balos oldal? az összes jobbos komment le van pontozva...
2021. jan. 20. 20:24
 37/41 anonim ***** válasza:
46%

Inkább csak általában mindenhol több a nem fideszes. Ne legyünk már álnaivak, mindenki értheti hogy egy bűnszervezet épült ki, és vezeti -és égeti le az országunkat. Nem vagyok semmilyen jobbos balos, stb. Magyar vagyok, van pár diplomám, és szégyenlem ami most megy az országomban.

Ez 10+ ellopott és sötét év lesz a magyarok történelmében.

2021. jan. 20. 20:35
 38/41 anonim ***** válasza:
65%
#36 Igen. Ellepték. Pár alak itt éli ki magát mert a való életben állandóan vesztenek. :)
2021. jan. 20. 20:36
 39/41 anonim ***** válasza:
27%
#38 Bárcsak ezért irkálnánk itt mert a valóéletben csak vesztünk... de tudod az a legjobb az egészben ebben a moslékban te is benne vagy, te is egy nagy vesztes vagy szerencsére csak a katicabogár agyad nem fogja fel, ne aggódj majd később lesznek sötét éveid öregebb korodra, nem kivánom, de lesznek.
2021. jan. 20. 20:53
 40/41 anonim ***** válasza:
27%
Külföld. Én jóformán nem tudok olyan épeszű emberről, aki Magyarországon tervezi a jövőjét.Mégis minek? Alja fizetésekért? Fasiszta komány mellett? Aki tehette az már külföldön van, aki még nem majd ezután fog kijönni
2021. jan. 20. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!