Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2022-ben is a fidesz nyer,...

Ha 2022-ben is a fidesz nyer, mit fogtok tenni ellenzékiként ?

Figyelt kérdés

1.Először is, szeretnék egy kis kritikát megfogalmazni. Egyes ellenzéki társaim nagyon csúnya kommenteket írkálnak ov és úgy általában bármely fideszes posztjai alá. És néha komolyan nem tudom megkülönböztetni őket az alsóbb kategóriás fideszesektől, akiket ők úgy lenéznek. Nekem ellenzékiként ez szégyen. Szerintem a baloldalt ilyen mentalitással simán lejáratják. Kulturált vita stb, lehetetlen. Anyázás mindenhol. Én ezt nem támogatom. És valahogy nem igazán érzem, hogy ezekkel az alpári emberekkel egy közösséget vállaljak. Szerintetek ezeknek az embereknek mi a célja igazából? Mert az ellenzéki térfelet nem erősítik.

Ti mit gondoltok erről a dologról úgy általában ?

2.Tényleg, ki, mit fog csinálni, ha megint a fidesz nyer, erre kíváncsi vagyok, ki, hogyan tervezi folytatni.

És remélem az értelmesebb réteg próbál kommentelni. Köszönöm a válaszaitokat.

2021. jan. 18. 20:52
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
29%

Két lehetőség van:

1. Belátják, hogy az mégsem lehet a véletlen műve, hogy egymás után negyedszer mosták fel a padlót a kedvenceikkel és átállnak a kormány oldalára, mivel iszonyú sz@r lehet állandóan veszíteni.

2. Gutaütést kapnak. :)

2021. jan. 18. 21:02
 2/41 anonim ***** válasza:
65%
Már léptem régebben,külföldön dolgozok hogy ne ebbe a tönkretett országba szopjak.hogy legyen nyugdíjam, hogy kapjak eü-ellátást ha úgy alakul.
2021. jan. 18. 21:11
 3/41 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes felvetés. Szerintem mind a két térfél hibás. A Fideszesek általában nem látják reálisan a dolgokat és egyfolytában Gyurcsány megy orrba-szájba. A baloldal pedig egyes esetekben valóban nagyon prosztó, de véleményem szerint még mindig értelmesebbek a Fideszes kommentelő honfitársaiknál. És nem. Nem vagyok elfogult. Csupán ezt látom mind facebookon, mind gyakorin, stb.

És, hogy mit fogok tenni? Azt mondják Hollandia nagyon szép hely :D. Viccet félretéve: el fogok gondolkozni, hogy valóban ebben az országban szeretnék e családot alapítani. Egy olyan országban ahol a korrupciót a választók nagy része támogatja. Vagy ha választási csalás történik akkor egy olyan országban, ahol az emberek hagyják elcsalni a választást. Így is kész röhej ami megy.

2021. jan. 18. 21:15
 4/41 anonim ***** válasza:
74%
Felszámolom az életem és elmegyek, nincs akkor már értelme itt maradni.
2021. jan. 18. 21:23
 5/41 anonim ***** válasza:
33%
#1 Mikor volt náluk valódi opció az első lehetőség? Mikor voltak képesek bármit is belátni? :)
2021. jan. 18. 21:30
 6/41 anonim ***** válasza:
31%

"Felszámolom az életem és elmegyek, nincs akkor már értelme itt maradni."

Mert ha az ellenzéket választanák, akkor lenne értelme itt maradni, de így, hogy a Viktort, így nem? Halkan megjegyzem, hogyha neked most tyúkszaros az életed Magyarországon, akkor az ellenzékkel sem lesz szignifikánsan jobb. Azért van kettészakadva az ország és azért ilyen alacsony színvonalú a politika, mert a te fajtádat sikeresen bekajáltatták, hogy a zOrbán miatt nincs kolbászból a kerítés és az ellenzékkel aUsZtria 2.0 lennénk már, a másik szekértáborral pedig bekajáltatták hogy ti szüzek vérét isszátok szivárványzászlós szoknyában és migránsok szolgálatába adjátok az országot és kicsit sem értitek meg egymást, holott ha hiszed, ha nem, aki a Fideszre szavaz, annak is épp annyira nyomós indokok vannak a fejében, mint neked és az sem feltétlenül butább, mint te. Csak az éppen a mandineren olvassa a címeres bar*mságokat, amiket az ellenzék tesz/mond/csinál és nem a telexen, hogy a Fidesz mit tesz/mond/csinál. De ha azt hiszed, hogy a te oldaladon nincs sár, csak az, amit a Fideszesek oda áthajigáltak, akkor elég nagyot tévedsz. Ha ilyen hozzáállású emberek ne lennének, már rég nem itt tartanánk.

2021. jan. 18. 21:37
 7/41 anonim ***** válasza:
74%

Ha megmarad a feltétel nélküli összefogás, akkor a fidesz veszteni fog. Ez nem kérdés.

Ha ennek ellenére különböző "érdekes" események kíséretében mégiscsak a fidesz nyerne, (például a már jól megszokott rendszer-lefagyás) akkor csak arra fogok várni, hogy valamelyik ellenzéki párt az utcára hívjon. Minél brutálisabb cél érdekében fog hívni, annál inkább megyek! Tehát a tüncikékkel hanyagoljanak!

2021. jan. 18. 22:02
 8/41 anonim ***** válasza:
30%

#7 Megint jössz a hülyeséggel? Milyen "rendszer lefagyás"?

Nem elektronikusan szavazunk! Soha nem is úgy szavaztunk. Nincsen semmiféle rendszer ami lefagyhatna.

Még soha nem voltál szavazni, ugye?

Hát menj el legközelebb, majd rájössz, fogod a papírkádat, a kis kezeddel a tolladat és behúzod rajta az X-t ahová akarod. Aztán mész és bedobod az urnába, egy lezárt dobozba.

Nincsen szoftver, nincs rendszer, te vagy, a papír meg a toll.

2021. jan. 18. 22:16
 9/41 A kérdező kommentje:
Inkább a 22000 szavazatszámlálóról kellene az ellenzéki pártoknak elmélkedni, mert mindennel foglalkoznak, azzal nem.
2021. jan. 18. 22:22
 10/41 anonim ***** válasza:
46%

Azt utálom bennetek, hogy 4 évente fanyalogtok, hogy így csalnak, úgy csalnak, de amikor az ellenzéknek ember kell, aki számol, akkor sehol nem vagytok. 18'-ban volt olyan körzet, ahol nem volt ellenzéki szavazatszámláló, csak Fideszes. Menj el szavazatszámlálónak, bizonyosodj meg arról, hogy minden rendben megy, ha nem így lenne írj róla jegyzőkönyvet és ellenőrizd le, hogy a "rendszerbe" azok a számok jelennek-e meg, amiket te a kezecskéddel bepötyögsz a gépbe. Jó buli lesz, hidd el! Még szivárogtathatsz is részadatokat a telexnek, és extra fontosnak érezheted tőle magadat ;). Utána meg elmondhatod, hogy neked nem csak a szád járt...

2021. jan. 18. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!