Gyurcsány Ferenc elvileg bukott politikus, de akkor hogyan tudja preferálni a legerősebb ellenzéki pártot a DK-t? Ez az ellenzék érdeme vagy a Fidesz szégyene?
40*
11 ezer halott van. Ez siker?
Munkanélküliek sokan. Ez siker?
Ha a világon ez van az jobb? Boldog legyek tőle hogy nem csak az én családom marad tápláló étel nélkül hanem még sok százmillió másik is?
Orbán Viktornak kutya kötelessége lett volna megoldani az egészségügyi és gazdasági válságot egyszerre.Ez egy kormányfő dolga. Felelősséggel tartozik az összes magyarországon élő ember iránt!!!!!!!!!!!!!!
42*
Szerinted magyarországon nem lesz megszorítás? Ennyire naiv pártkatonának tetszik lenni?
#36, az utóbbi években én még nálad is kicsit többet, bruttóban persze.
Szóval lett és egy kis megtakarításom és egy kb rendes nyugdíjam is.
Téged földhöz vág egy pár hónap kiesés? Mit szóljon az, aki harmadannyi pénztől esik el? Abból tényleg nem.lehet félretenni!
#42 "mi lenne ha most az alkalmatlan, hazudozó baloldali politikusok, Gyurcsánnyal az élen vezetnék az országot"
Most pontosan ez van, annyi különbséggel hogy gyurcsány helyett orbán.
A megszorítások megvoltak az elmúlt 10 évben (mnyp vagyon, rekord áfa, útdíjak (végfogyasztó fizeti, mert beépül az árakba), telefonadó, "chips"adó, különadók-bankadó (amit a végfogyasztó fizet meg), tranzakciós díj, infláció, kgfb adó, "rezsicsökkentés" (fix áron tartott fogyasztói energiaár a piaci ár csökkenése ellenére), cafeteria adó, minimálbér adó, stb és persze még jönnek újak, meg próbálkozások (mint a netadó).
a multi a kezdőknek egy 20-assal fizet többet bruttóban
de akkor ott a multis hajtás
itt nincs stopperrel mérve a 20 perces ebédszünet, és egyébként ki is van fizetve, nincs szombati munkavégzés és fix a műszak
persze lehetne többet is fizetni, pl szakképzettségért, de olyanról én már álmodozni sem merek, pedig egy 33-as 1 éves OKJről van szó semmi egyéb és 300 bruttót oda lehetne adni
de nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!