Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc elvileg...

Gyurcsány Ferenc elvileg bukott politikus, de akkor hogyan tudja preferálni a legerősebb ellenzéki pártot a DK-t? Ez az ellenzék érdeme vagy a Fidesz szégyene?

Figyelt kérdés

2021. jan. 16. 22:43
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
15%

40*

11 ezer halott van. Ez siker?

Munkanélküliek sokan. Ez siker?

Ha a világon ez van az jobb? Boldog legyek tőle hogy nem csak az én családom marad tápláló étel nélkül hanem még sok százmillió másik is?

Orbán Viktornak kutya kötelessége lett volna megoldani az egészségügyi és gazdasági válságot egyszerre.Ez egy kormányfő dolga. Felelősséggel tartozik az összes magyarországon élő ember iránt!!!!!!!!!!!!!!

2021. jan. 17. 00:17
 42/52 anonim ***** válasza:
72%
Nincs több hallott mint tavaly vagy tavalyelőtt ilyenkor (inkább kevesebb) Értem én hogy neked rosszul jött ki a vírus, hidd el én sem örülök neki. De vállalj felelősséget az életedért, más úgy se fog. És old meg. Illetve gondolj bele mi lenne ha most az alkalmatlan, hazudozó baloldali politikusok, Gyurcsánnyal az élen vezetnék az országot. Akkor lenne csak igazán nagy baj és válság. Jönnének a megszorítások stb. Bele se merek gondolni.
2021. jan. 17. 00:22
 43/52 anonim ***** válasza:
16%

42*

Szerinted magyarországon nem lesz megszorítás? Ennyire naiv pártkatonának tetszik lenni?

2021. jan. 17. 00:26
 44/52 anonim ***** válasza:
19%

#36, az utóbbi években én még nálad is kicsit többet, bruttóban persze.

Szóval lett és egy kis megtakarításom és egy kb rendes nyugdíjam is.

Téged földhöz vág egy pár hónap kiesés? Mit szóljon az, aki harmadannyi pénztől esik el? Abból tényleg nem.lehet félretenni!

2021. jan. 17. 00:44
 45/52 anonim ***** válasza:
30%
Talán nem kellett volna olyan élettelennek lenni hogy a fizetésedből korábban nem tettél félre akármilyen vészhelyzetre. Gondolom elbuliztad, elverted új telefonra meg minden vacakra most meg megy a hiszti pedig a saját butaságod miatt szivtad be. Havi 600 ból nem tudtál félretenni? Jaj te szegény...
2021. jan. 17. 01:19
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Csoda h Gy F egyáltalán még politikus maradhatott, más országokban simán börtönben végezné egy hasonló politikus.
2021. jan. 17. 01:43
 47/52 anonim ***** válasza:
24%

#42 "mi lenne ha most az alkalmatlan, hazudozó baloldali politikusok, Gyurcsánnyal az élen vezetnék az országot"

Most pontosan ez van, annyi különbséggel hogy gyurcsány helyett orbán.

A megszorítások megvoltak az elmúlt 10 évben (mnyp vagyon, rekord áfa, útdíjak (végfogyasztó fizeti, mert beépül az árakba), telefonadó, "chips"adó, különadók-bankadó (amit a végfogyasztó fizet meg), tranzakciós díj, infláció, kgfb adó, "rezsicsökkentés" (fix áron tartott fogyasztói energiaár a piaci ár csökkenése ellenére), cafeteria adó, minimálbér adó, stb és persze még jönnek újak, meg próbálkozások (mint a netadó).

2021. jan. 17. 08:40
 48/52 anonim ***** válasza:
62%
#37 210 bruttóból kb éhenhalni lehet... nem 2006 van, azóta jókora infláció történt, nagyon elszaladt az ára mindennek, főleg az utóbbi pár évben.
2021. jan. 17. 08:44
 49/52 anonim ***** válasza:
76%

a multi a kezdőknek egy 20-assal fizet többet bruttóban

de akkor ott a multis hajtás

itt nincs stopperrel mérve a 20 perces ebédszünet, és egyébként ki is van fizetve, nincs szombati munkavégzés és fix a műszak

persze lehetne többet is fizetni, pl szakképzettségért, de olyanról én már álmodozni sem merek, pedig egy 33-as 1 éves OKJről van szó semmi egyéb és 300 bruttót oda lehetne adni

de nincs...

2021. jan. 17. 09:26
 50/52 anonim ***** válasza:
86%
Nem a DK az erős, hanem a többi párt a jelentéktelen.
2021. jan. 17. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!