Gyurcsány Ferenc elvileg bukott politikus, de akkor hogyan tudja preferálni a legerősebb ellenzéki pártot a DK-t? Ez az ellenzék érdeme vagy a Fidesz szégyene?
20*
Éltél 2002-ben? Akkor is megbukott a fiatalember. Mi lett a következménye? Elfoglalták az erzsébet hidat. Nem bírnak veszteni mint a példakép Trumpli.
Munkanélküliként elég nehéz, nem a kormányt és Orbánt hibáztatnom. A korlátozások miatt bezárt az étterem, engem meg chef-ként kirúgtak az utcára.
Szóval O1G felkészülni, jövőre váltás legyen! Ámen.
"Éltél 2002-ben? Akkor is megbukott a fiatalember. Mi lett a következménye? Elfoglalták az erzsébet hidat. Nem bírnak veszteni mint a példakép Trumpli."
Érdekes, ti mentek ki tombolni az utcára 4 évente.
#15 "Majd megnézhetjük a nagy magyar népességnövekedést 2020-ra tragikus számokat érzek. Ennyit a babaváró hitelekről meg a többi szépnek látszó hamis szavakról"
Jó is lenne ha megnéznéd a népességnövekedést, mert akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. 2020 első 3 negyedévében több, mint 5%-kal többen születtek meg, mint az előző időszakban, vagyis 2019 első 3 negyedévében. Mivel mindhárom negyedévben magasabb volt a születések száma, így bizonyos hogy 2020.október-december időszakában is.
Amúgy csak szólnék, hogy a babaváró hitelt másfél éve vezették be és az első gyereknek 5 éven belül kell megszületnie.
Turizmusnak kampó - Mondta Orbán
és tényleg az olyan semmi ágazat mindössze a teljes GDP 13%-át adja mi az nekünk.
légiközlekedésnek annyi
vendéglátás haldoklik
bankok szerinted örülnek a hitelmoratóriumnak?
Elmondom az államnak a bevétele az adókból és a bődületesen magas 27%-os ÁFÁból van.
Ha nincs állása az embereknek, nem kapnak minőségi béremelést de az infláció ilyen ütemben dagad fel akkor ennek következménye. Csökkenni fog a fogyasztás, az emberek nem költenek tartalékolnak. Próbálnak túlélni. Ha nincs fogyasztás a kis és nagykereskedelem forgalma csökken. Mivel zuhan a bevétel ők is leépítésbe kezdenek. A kormány hitelt vesz fel az államadósság már most 80%. Miközben pénzt kéne szórni az embereknek, a gazdaságot támogató német alapú Kurtzarbeit lenne az igazi segítség ez félig meddig megvolt itthon tavaly de elfogyott (valószínű a pénzhiány miatt) és a cégek brutális elbocsátásba fognak kezdeni.
Azon fogjuk majd észrevenni magunkat hogy a covidot legyőztük jaj de jó. Végig mész a Váci úton és minden második bolt lehúzta végleg a rolót. Ha egy W alakú válság kerekedik ebből két mélyponttal akkor ez az egyik legrosszabb forgatókönyv. És ha L alakú lesz mint Japánban akkor Orbán nyerje meg jövőre a választást és négy kínszenvedéssel teli év vár rá totális tömegnyomorral. Az ellenzéknek amúgy az lenne a legjobb ha Orbánt nem ők hanem a gazdasági eladósodás, válság által agyonnyomott embettömeg söpörné el végleg innen.
"Szegénykém! Te pártkatona vagy? Akkor neked még biztos az állásod. Nézél körbe. Hány ember roggyant meg anyagilag? Nem veszed észre hogy az elégedetlenség gyűlik lent a mélyben és ez nem a királyodat segíti."
verd a fejed a falba vadul te alkesz munkakerülő
a valóság az, hogy még mindig jobb most a válságban, mint a legjobb szoci időkben
27. válaszoló!
Munkakerülő a szép jó édesanyukád. :) Engem is kirúgtak. Én tehetek róla? Én tehetek róla hogy nem vesznek fel sehova? Három céget felhívtam, kettő nem vette fel. Harmadik mondta most csinálj a leépítést! :)
Mesélj meséket másoknak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!