Újabb manipuláció a kormánymédiában? A HírTV-ben egy átlagos 23 éves dolgozó fiatalként mutatták be a Fidelitason politikust, aki aztán halálra dicsérte a kormánydöntést.
„Örülök, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem.”
Mondta Bóka Bence 23 éves dolgozó fiatal, aki speciel a a Fidelitas közép-dunántúli vezetője.
Az ellenzéki propagandasajtó meg egészségügyi szakemberként mutatott be egy szélhámost.
Ez a Bóka gyerek meg nem csinál titkot a politikai hovatartozásából. [link]
4
A HírTv-ben úgy konferálták fel: 23 éves, és már dolgozik, tehát van önálló bevétele”
Tehát aki nem ismeri ki ez az ember azt hihette, egy átlag állampolgár mond véleményt. Véletlen lenne, hogy elfelejtették közölni ő a Fidelitas közép-dunántúli elnöke is?
Ott a videó.
Tudod az a szomorú, hogy ezek a manipulációk mindennaposan a médiátokban, miközben ti csak a hónapokkal ezelőtti Korózs videón tudtok lovagolni. A kormánymédiában ez az elvár minden nap.
Nem vagyok semmilyen párt tagja, de látom érdemben nem sikerült válaszolni a kérdésre.
Megértem.
Mindannyian tudjuk, nem véletlenül felejtették el közölni, hogy az ember fidelitasos. Ezt hívják manipulációnak, amire az egész kormánymédia épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!