Gyurcsány Ferenc elvileg bukott politikus, de akkor hogyan tudja preferálni a legerősebb ellenzéki pártot a DK-t? Ez az ellenzék érdeme vagy a Fidesz szégyene?
attól hogy te most épp munkát keresel még nem jelenti azt, hogy nagy munkanélküliség van
én például mindig keresek egyszerű fizikai betanított munkaerőt, 210 ezer bruttó
asszed jön a sok munkanélküli pincér chef meg csapos?
hát nem, ugyanakkora a munkaerőhiány, mint volt
30#
Utcaseprést vállaljak minimálbérért amit nem emeltek még fel idén? Tényleg hűűű de jó nekem itt magyarországon az istenit neki már
sehol a világ nem jó most vendéglátósnak lenni
de ez bizonyosan az ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ--óóóóóóóóó-óóóó a kerekbetűs miniszterelnök hibája.
betanított segédmunkást, akinek legalább 8 általános végzettsége megvan és képes megfelelő időben megfelelő állapotban megjelenni
a munka egyébként kisiparos, tehát nem sormunka
ez a belépő bér, ha már itt van egy ideje és tudja a dolgát akkor többet
de gondolom azért mégsem kell a munka ennyire
vagy csak "hát én nekem csak 1-2 hónapra kellene a meló"
31-es válaszoló!
Én chef voltam és bruttó 600-on felül kerestem. Menjek el hozzád alja munkára? Normális vagy te kapitalista disznó. Fekete-Afrikában többet keresnek fizikai munkások.
Tényleg... Magyarország jobban teljesít!!! Ja, várj csak. Nem, nem és nem!
hát nálam pont nem értesz semmihez, úgyhogy nem tudom mire adjak 600 bruttót
de munka van, éhenhalni nem kell
akkor tessék szépen kiseggelni a válságot, és nem ordítani, hogy miért nem kapsz chef munkát egy világjárvány idején
ha ez megvigasztalja az imádott DK-s istenségei alatt semmilyen munkája nem lenne, és takarodhatna valami máltai turistahajóra fedélzetet sikálni
a nagy chef
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!