Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc elvileg...

Gyurcsány Ferenc elvileg bukott politikus, de akkor hogyan tudja preferálni a legerősebb ellenzéki pártot a DK-t? Ez az ellenzék érdeme vagy a Fidesz szégyene?

Figyelt kérdés

2021. jan. 16. 22:43
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
63%

attól hogy te most épp munkát keresel még nem jelenti azt, hogy nagy munkanélküliség van

én például mindig keresek egyszerű fizikai betanított munkaerőt, 210 ezer bruttó

asszed jön a sok munkanélküli pincér chef meg csapos?

hát nem, ugyanakkora a munkaerőhiány, mint volt

2021. jan. 16. 23:58
 32/52 anonim ***** válasza:
19%

30#

Utcaseprést vállaljak minimálbérért amit nem emeltek még fel idén? Tényleg hűűű de jó nekem itt magyarországon az istenit neki már

2021. jan. 16. 23:59
 33/52 anonim ***** válasza:
32%

sehol a világ nem jó most vendéglátósnak lenni

de ez bizonyosan az ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ--óóóóóóóóó-óóóó a kerekbetűs miniszterelnök hibája.

2021. jan. 17. 00:00
 34/52 anonim ***** válasza:
69%
210 ezer bruttó. Rabszolgákat keresel?
2021. jan. 17. 00:00
 35/52 anonim ***** válasza:
71%

betanított segédmunkást, akinek legalább 8 általános végzettsége megvan és képes megfelelő időben megfelelő állapotban megjelenni

a munka egyébként kisiparos, tehát nem sormunka

ez a belépő bér, ha már itt van egy ideje és tudja a dolgát akkor többet

de gondolom azért mégsem kell a munka ennyire

vagy csak "hát én nekem csak 1-2 hónapra kellene a meló"

2021. jan. 17. 00:04
 36/52 jeverezi ***** válasza:
19%

31-es válaszoló!

Én chef voltam és bruttó 600-on felül kerestem. Menjek el hozzád alja munkára? Normális vagy te kapitalista disznó. Fekete-Afrikában többet keresnek fizikai munkások.

Tényleg... Magyarország jobban teljesít!!! Ja, várj csak. Nem, nem és nem!

2021. jan. 17. 00:05
 37/52 anonim ***** válasza:
83%

hát nálam pont nem értesz semmihez, úgyhogy nem tudom mire adjak 600 bruttót

de munka van, éhenhalni nem kell

akkor tessék szépen kiseggelni a válságot, és nem ordítani, hogy miért nem kapsz chef munkát egy világjárvány idején

2021. jan. 17. 00:07
 38/52 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy 35-ös tényleg undorító. Attól mert valaki önhibáján kívül Orbán intézkedései miatt elveszítette az állását, süllyedjen le a mocsárbaputri cigány szintre és örüljön hogy éhen nem döglik? Ez aljasság és ez már nonszensz precedens nélküli undormány.
2021. jan. 17. 00:09
 39/52 anonim ***** válasza:
80%

ha ez megvigasztalja az imádott DK-s istenségei alatt semmilyen munkája nem lenne, és takarodhatna valami máltai turistahajóra fedélzetet sikálni

a nagy chef

2021. jan. 17. 00:11
 40/52 anonim ***** válasza:
80%
Aki elveszítette a munkáját az miért Orbánra meg a kormányra haragszik? Ti nem veszitek észre hogy az egész vioagon ez megy. Hogy vírus van. És ezért nincs turizmus stb. Ez nem Orbán Viktor hibája. Ha nem lennének korlátozások, akkor meg azon sírnátok, hogy úristen itt a vírus és nem csinál semmit Orbán. Akkor ez lenne a baj.
2021. jan. 17. 00:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!