Hallottam sok helyrol olyan infot miszerint mar februarra keszulnek a “legyoztuk a virust”plakatokat, errol esetleg valaki valamit bovebben?
Figyelt kérdés
Vagy mas is halllott mar errol?2021. jan. 14. 23:24
11/19 anonim válasza:
A többes szám 1. személyt a fidesz szokta használni (legyőztük) tehát ha lesz ilyen akkor az az ő művük lesz.
12/19 anonim válasza:
Fuuuuu mindennapra jut egy ilyen baromság, hetek óta hallom én is.
Szerintem már az ország összes nyomdája csak ezt gyártja 0-24-be.
Hogy nem került még ki egy se? Valakiii, aki nyomdában dolgozik lőjetek már egy fotót róla mostmár légyszi! Olyan sokan láttátok, már úgyis mindegy. Hogy néz ki amúgy? Ki van rajta, Viktor? 😂😂😂
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy kamu, de szerintem ezektől kitelik...
14/19 anonim válasza:
Én is hallottam egy barátomtól, akinek a papírgyári szakmunkás barátja mondta hogy olvasta FB-on egy DK-s csoportban. Tehát igaz. A DK nem szokott hazudni
15/19 anonim válasza:
Felesleges hisztériázni ilyen dolgokon. Egy sablon plakát pár nap alatt elkészül, ha szükség van rá, elvégre csak a szöveget kell rajta átírni és mehet is a nyomdába. Ne is foglalkozzatok vele.
16/19 anonim válasza:
Halottam enis de biztos kamu. Most arrol beszel vitya h nyar vegeig, oszig is eltarthat ez a b*zisag. Kiveve ha kitalaljak h mehet a kinai vakcina is. Bar elvileg 15% se akar olttatni szoval vegeznunk kell a politikusokkal h befejezzek a hulyesegeiket.
17/19 anonim válasza:
Az Ócsai nyomdában csinálják. A hír igaz.
18/19 anonim válasza:
#17 honnan az infó? Ott dolgozol?
19/19 anonim válasza:
Engem az izgat, honnan szerzünk ilyen rövid idő alatt 12 millió vakcinát amely okot adhatna ennek kihelyezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!