Azt hallottam valahol, hogy van egy japán legenda, miszerint annak az arcát viseled akit a legjobban szerettél előző életedben, tudtok erről többet?
Lehet van de lehet nincs. Nem feltétlenül létezik valami csak azért mert fent van a neten. Vedd például a sok konteós hülyeséget :D
Viszont ha van is ilyen legenda az legenda is marad mert még arra sincs semmi bizonyíték hogy lenne reinkarnáció.
Japanul rakeresve semmit sem talalni rola, ugyhogy szerintem nem letezik ilyesmi. Amugy sem hallottam meg semmilyen reinkarnacios temaju japan legendat, szoval szerintem nincsenek erre raporogve.
Meg amugy eleg hulyesegnek hangzik. Ha egy csaladban a lany hasonlit nagyon az anyjara, akkor elozo eletukben ok ket nagyon hasonlo arcu not(?) szerettek legjobban? Akik meg ugyanazt az embert szerettek, ok egypeteju ikrekkent szuletnek ujja? Ha valaki nagyon ronda arccal szuletik, olyan ronda arcu valakit szeretett legjobban elotte? Meg legendanak is eleg valoszinutlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!