2/13 anonim válasza:
Nem, én már előző életemben sem hittem benne és a következőben sem fogok!
3/13 Advocatus Diaboli válasza:
A-a, az nem reinkarnálódás volt, hanem csak a demo, ez pedig a teljes verzió:P
4/13 Shai-Hulud válasza:
Nem, én felvilágosult szellemű vagyok, és határozottan emlékszem rá, hogy már akkor sem hittem benne.
5/13 anonim válasza:
nem hoittem, de mosmár tapasztaltam
6/13 anonim válasza:
Sok előző életünk volt, és még sok következik ezután is. Nekem teljesen logikus és értelmezhető.
7/13 anonim válasza:
Bár emlékeznék..de a kavintonomat már akkor se találtam...
8/13 zeronibble válasza:
Esküszöm, csak egyszer! De akkor is csak a bal mellemmel!
9/13 anonim válasza:
Nem tudom. Nem emlékszik senki erre.
10/13 Mikhal válasza:
Sajnálom hogy ennyien nincsenek tisztában az előző élet fogalmával , van , vannak előző életek . nem is olyan régen kb 350-400 évvel ezelőtt a pápaság ujjraírta a bibliát és azóta nincs benne a reinkarnáció , az ujjászületés , a szellem szó . nem tetszett a papoknak hogy a magyarság még mindig jobban dicsőiti a sámánokat mint a papokat . de itt egy oldal ahol a kétkedők is találnak olvasnivalót . jobb oldalt található címsorokra kattintva ujjabb témák találhatók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!