A mostani életünkre van valami hatással az, hogy milyen voltál előző életedben?
Szia!
Igen hatással van. Ezt a jelenséget hívják karmának. Viszont ez nem csak rossz, hanem jó is lehet. A karma pedig úgy működik, hogy mindig azt kapod vissza, amit te másokkal tettél. Ez igaz a mostani életedre is. Mindent meg kell tapasztalnod, amit másoknak okoztál. De nyugi, ez a jó dolgokra is igaz, tehát ezért is érdemes jót cselekedni.
A másik dolog, ami miatt "nincs szerencséd", azok a saját gondolataid. Biztos hallottál már arról, hogy a gondolataink teremtő erejűek. Nos ez valóban így van. Sőt hiába kezdesz el pozitívan gondolkodni, ha a tudatalattid alapvetően negatívra van hangolva. Mit jelent ez? Ahogy Balogh Béla - Tudatalatti Tízparancsolata című könyvében leírja ( [link] gyermekkorunktól fogva szüleink, rokonaink, barátaink ( a TV-ről már ne is beszéljünk) programozzák az agyunkat. Sajnos általában rossz dolgokkal. "Ne menj oda, el fogsz esni." "Elvágod a kezed." "Olyan vagy mint apád, sosem sikerül neked semmi." stb., stb..
Tehát.. én a helyedben először is elgondolkodnék,hogy jelenlegi életedben megfelelően viselkedsz-e a környezetedben élőkkel.
Majd elolvasnám ezt a könyvet, ami egy alapmű. Ehhez van egy CD melléklet, amit 6-7 hónapig kell hallgatnod, napi rendszerességgel. Ez feloldja a tudatalattidból a rossz berögződéseket.
Na és persze mindezek mellett elkezdenék pozitívan gondolkodni. Erről pedig millió leírást találsz a neten. De itt egy nagyon jó összefoglaló videó:
http://www.youtube.com/watch?v=u2pca1Nivt4&list=PL1EfhzyzeFR..
Az előző életek miatti karma ellen pedig egyetlen módszert tudok ajánlani, az pedig a vallás. Én a Krisna tudatban találtam erre nagyszerű megoldást. Hiszen ott a Hare Krishna mantra pontosan ebben segít.
Üdv
GT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!