Mit lehet tenni, ha már most ér driszkrimináció, mert nem akarom beoltatni magam?
14# odaírtam zárójelben 😮😮
Azt hittem ismered ezt a viccet. - Milyen a kőműves szex? - Mész a p.icsába...
Felesleges előre rettegni, egyelőre semmilyen terv nincs arról, hogy bárkit/bármit megkülönböztetnének az oltás miatt.
Ugyanakkor más emberek élethez és egészséghez való joga előrébbvaló a te aggályaidnál.
Ez miért is diszkrimináció?
Elárulom, bizonyos munkakörökhöz vannak kötelező oltások. Pl. Eü dolgozóbak kell hepatitis B elleni oltás.. Mikor Németországba mentem gyakorlatra, hepatitis A ellen is kellett oltást kapnom, különben nem mehettem volna. Erdészeknek kell kullancsencephalitis elleni oltás.
Sőt, képzeld, egy rakás országban is van kötelező oltás, ha be szeretnél utazni (sárgaláz ellen pl). Ha nem oltatod be magad, akkor nem mehetsz és kész.
Szóval ilyen dolgok bizon eddig is voltak a világban.
Egyelőre az eü dolgozóknak sem kötelező, de ha az lesz, akkor eldöntheted, hogy beadatod vagy keresel másik munkát.
Egyébként beoltattam magam orvosként. Ahogy az összes kollégám is, és a kórházban még rengeteg ember. És ahogy az összes orvos volt évfolyamtársam is.
Ha nem akarod, ne oltasd be magad. De ne rinyálj, ha emiatt hátrány ér. Ugyanis nem ez az egyetlen ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!