Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet tenni, ha már most...

Mit lehet tenni, ha már most ér driszkrimináció, mert nem akarom beoltatni magam?

Figyelt kérdés
Azt mondja mindenki, jobban tenném, mert rámehet majd az állásom. Meg ez milyen gáz. De én nem akarom beoltatni magam, pedig Eüs vagyok és szeretem a munkám- állítólag jó is vagy benne. Mi lesz ha azt mondják, így nem mehetek majd be?

2021. jan. 14. 14:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%
11: Ja persze :)
2021. jan. 14. 15:52
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem fogom beoltatni magam. Amúgy mi az hogy kőműves szex? :D
2021. jan. 14. 15:57
 13/25 A kérdező kommentje:
Oltasd be magad te kovidióta :D Nem gyógyfüvet árulok, dietetikus vagyok.
2021. jan. 14. 15:59
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

14# odaírtam zárójelben 😮😮

Azt hittem ismered ezt a viccet. - Milyen a kőműves szex? - Mész a p.icsába...

2021. jan. 14. 16:00
 15/25 A kérdező kommentje:
Okoska 12-esnek ment. Te is már remélem be vagy oltva, azért protestálsz itt nekem habzó szájjal. Menj vidd a saját bőröd a vásárra, ne az enyémet.
2021. jan. 14. 16:01
 16/25 molnarmarcell21 ***** válasza:
56%

Felesleges előre rettegni, egyelőre semmilyen terv nincs arról, hogy bárkit/bármit megkülönböztetnének az oltás miatt.

Ugyanakkor más emberek élethez és egészséghez való joga előrébbvaló a te aggályaidnál.

2021. jan. 14. 16:17
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha azt mondják, akkor nem mehetsz többet be; akkor nem mész többet; akkor nincs ott helyed tovább a sorsodban; akkor munkahelyet váltasz max, ozt kész. Szerintem tehát ennyi.
2021. jan. 14. 17:44
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

Ez miért is diszkrimináció?

Elárulom, bizonyos munkakörökhöz vannak kötelező oltások. Pl. Eü dolgozóbak kell hepatitis B elleni oltás.. Mikor Németországba mentem gyakorlatra, hepatitis A ellen is kellett oltást kapnom, különben nem mehettem volna. Erdészeknek kell kullancsencephalitis elleni oltás.

Sőt, képzeld, egy rakás országban is van kötelező oltás, ha be szeretnél utazni (sárgaláz ellen pl). Ha nem oltatod be magad, akkor nem mehetsz és kész.

Szóval ilyen dolgok bizon eddig is voltak a világban.

Egyelőre az eü dolgozóknak sem kötelező, de ha az lesz, akkor eldöntheted, hogy beadatod vagy keresel másik munkát.

Egyébként beoltattam magam orvosként. Ahogy az összes kollégám is, és a kórházban még rengeteg ember. És ahogy az összes orvos volt évfolyamtársam is.

Ha nem akarod, ne oltasd be magad. De ne rinyálj, ha emiatt hátrány ér. Ugyanis nem ez az egyetlen ilyen.

2021. jan. 14. 21:51
 19/25 A kérdező kommentje:
Adatja be a nyavalya ezt a kecskéken tesztelt cuccot. Oszt mit csinálsz, ha leall a veséd miatta 10 év múlva? Vagy a szíved? A hosszú távú mellékhatásairól mit is tudunk?? Amiket írtál, évekig tesztelt vakcinák, nem is kutyafuttában összedobott csekmetek...
2021. jan. 14. 21:56
 20/25 anonim ***** válasza:
63%
Engem nem érdekel, hogy te mit csinálsz. Csak nem kell nyafizni, ha hátrány ér miatta, mert ez ilyen. Majd ha kötelező lesz, akkor keresel másik munkát oszt jó napot.
2021. jan. 14. 22:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!