Szerintetek mikor jön el a töréspont, mikor az emberek majd az utcára mennek majd a szabadságukért?
Egyetértek a 45-össel, tényleg gyakorlatilag minden komolyabb vírus- és baktériumfertőzésben meg tud halni valaki, de ettől még nem áll le minden. Férjemnél kiskorában a bárányhimlő után alakult ki komoly szövődmény, szerencséje volt, megúszta, de mondták, hogy szomorú vége is lehetett volna. Mégsem lett soha az óvoda, iskola lezárva egy napra sem. Én nem bagatellizálom el amúgy a vírust, van, létezik, okoz halált is sajnos, de szerintem akkor is átestünk kissé a lovon.
Amin viszont meglepődtem, hogy minden szinte az idősek védelmében történik, de a soron következő oltást az idős otthonok lakóinak kevesebb, mint fele kéri csak. Kíváncsi leszek, hogy mikor a 2 milliós 60 év feletti réteg kerül sorra, ott mekkora lesz az oltakozási kedv.
És mi a helyzet azokkal az emberekkel, akiknek nem a vírus, hanem a vírushiszti okozta a halálát?
Igen, azokról beszélek, akik egyéb betegségeikkel nem jutnak be a kórházakba, nem kapják meg a szükséges kezeléseiket, mert mindenhol azt a választ kapják, hogy "Ez most nem olyan fontos" vagy azt hogy "Ez most ráér".
Felfüggesztik egy rákos beteg kemoterápiáját, hónapokra kap időpontot a sugárkezelésre, mert ez most ráér.
Úgy látszik, hogy ebben az országban most csak az a beteg, aki covidos. A többi betegség most nem létezik.
Sajnos emiatt halt meg most egy családtagom, mert nem fogadták a kórházakban. Nem volt covidos, "csak" érszűkűletes, és daganatos beteg. Sajnos már nem tudta megvárni a hónapokra kapott időpontot.
Úgyhogy erről is el lehet gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!