Szerintetek mikor jön el a töréspont, mikor az emberek majd az utcára mennek majd a szabadságukért?
19
Érdekes hogy amióta Covid járvány van azóta megy ez az álszent szöveg hogy vigyázzunk egymásra.Mert előtte nem kellett vigyázni egymásra?
Miért takaroznak ezzel a maszkosok amikor valójában a saját tyukszaros életüket féltik? A Covid előtt miért nem hordtak maszkot és miért mentek be betegen a munkahelyre?
23
Én már régen nem járok bulizni de azért szép próbálkozás volt.Azt meg kifejezetten nevetségesnek találom hogy szerinted azért hal meg egy krónikus beteg ha én megyek bulizni este 8 után.Miert talán a krónikus betegek is buliznak a discoban?
Ne haragudj már de most én nem fogok otthon maradni csak azért mert más gyáva.Aki fel az maradjon otthon.Ennyi
#25 Ez nagy hülyeség volt, egyáltalán nem gondoltad végig.
Anyám krónikus betegként került kórházba. Ő is és a családja is nagyon vigyázott, hogy véletlenül se fertőződjön meg. A kórházban egy nővér lett beteg, az ő környezetében, utazása során vagy vásárláskor, nem tudni mikor volt aki megfertőzte. Nagy valószínűséggel tőle kapta el a fertőzést, de persze ez csak találgatás, hogy az anyámat ápoló, mosdató, etető nővér covid fertőzését igazoló tesztet követően lett anyám covid tesztje is pozitív pár nappal később.
Ő vigyázott, egyedül élt, nem ment sehová, mindent mi vettünk és vittünk el neki. Mi vigyáztunk, munkánkból következően miket előtte teszteltek is. Mégis belehalt.
Mert a környezetünkben voltak olyanok akik nem vigyáztak.
Ha mondjuk még minimum 3 hónapig tartják a mostani rendelkezéseket vagy még szigorítanak is rajtuk, akkor már azért elkezdődnek a tömeges lázadások. Nyáron is leginkább ezért lazítottak, hogy ezt elkerüljék.
Azokat meg, akik azt mondják, hogy szerintük még szigorúbb intézkedések kellenének, börtönbe küldeném, és ott legalább személy szerint teljesülne a kívánságuk. Mégis hova szigorítsanak tovább? Legyenek bezárva a boltok is, egész napos kijárási tilalom, és katonák adjanak be a lakásokba heti egyszer élelmiszercsomagokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!