Szerintetek mikor jön el a töréspont, mikor az emberek majd az utcára mennek majd a szabadságukért?
11
Honnan tudod hogy covidosak voltak? Nincs is Covid teszt!
Ezt nehezen tudom már elhinni..
Én nem szeretem a Fideszt, se Orbánt, sem a hülye intézkedéseket DE
Vírus van.
Mi az Isten f@$'x-ért nem tudtok a feneketeken ülni x hónapig? Miért ilyen fegyelmezetlen mindenki?
Oké a munka/fizu hiány jogos kérdés, de kb. Orbán az egyetlen európai államfő, aki nem hajlandó segélyeket adni... Ez az ő hibája..
Utcára mennél azért, mert otthon kell ülnöd egy darabig, de azért nem, hogy már 10 éve a szemed pofátlanul kilopják...
14
Mert nincs semmi értelme.Nem kellett volna szándékosan beengedni a "vírust" Most hogy engedték bejönni hadd tombolja ki magát
Az oltás beadása a fő cél valamiért, csak előtte még szét kellett verni a gazdaságot. Rohadt nagy kamu ez az érdekcsoportok által.
Észnél kéne lenni emberek.
Szerintem meg inkább komolyabb intézkedések kellenének, hogy megállítsuk a vírust. És ez nem csak az én véleményem, hanem a virológusok is ezt mondják. És az ismerettségi körömben még nagyon sokan. De igaza van Viktornak, a kezdeti korlátozásnak elégnek kellett volna lenni, de ő túlbecsülte a népet. Pl. alapban nehézséget okoz, hogy kezet mossunk, felvegyük a maszkot, és ne lihegjünk sorbanállás közben a másik arcába. Mivel ilyenek az emberek, mint te, hogy hiába vannak észszerű korlátozások, mindet kijátsszák, ezért szükség van szigorúbbakra.
"Gyenge volt az immunrendszerük valószínűleg, jobban kellett volna védekezniük"-Azért ezt ne nagyon hangoztasd. Sok embernek gyenge az immunrendszere ebben az országban, kb. a lakosság 70 %-a a veszélyeztetett kategóriába tartozik. És nem elég, ha egyedül ő védekezik, mert ugye hülyék ellen nehéz. Ő hiába visel maszkot, boltba menni muszáj, elég ha ott ráköhög valaki. Egyedül nem tud védekezni,vigyázni kéne egymásra, ezt kéne már felfognod. Nem kéne ennyi embernek meghalnia covidban, mert egyeseknek fáj, hogy nem járhatnak este 8 után buliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!