Szerintetek mikor jön el a töréspont, mikor az emberek majd az utcára mennek majd a szabadságukért?
A szomszédban már tüntetnek:
A sima influenzába hányan belehaltak, aztán mégsem volt ilyen cirusz.
Már ott bűzlik a dolog, hogy hol lazitanak, hol szigorítanak, előre tudják, mikor jön a következő hullám, meg mikor lesz a vége. Előre koreografált sémán megy az egész cirkusz, aminek vég célja az oltás, mivel kötelezővé tenni nem merik, mert túl átlátszó lenne, ezért zsarolással próbálják rákényszeriteni a tömegeket, meg ilyen ostoba kampányokkal, hogy Győrfi Pál meg Occsu Jóska is beadatta magának. Hiszem, ha látom. Kamu képet bármiről lehet csinálni. Meg hogy a vakcina nem csak covid ellen jó, hanem még másra is, hű de szuper, hihetetlen! Kapkodjátok, csodaszer!
Oké, lehet sokakra eszélyes a vírus, örüljünk, hogy van védőoltás, de én azért kivárnám ennek az egész parádénak a végét, mert bűzlik itt sokminden nekem. Majd úgyis kiderül, mire jó az oltás.
Ja és nem mellesleg környező országokban kapott a lakosság segélyt. Itt az van, dögölj éhen, de nem kapsz semmit. Megkaptuk, hogy "ennyi bajba jutott emberrel ők nem tudnak mit kezdeni" rohadjanak meg, a többmilliós fizetéssel bezzeg tudnak mit kezdeni, amit a nagy semmiért vesznek fel.
Erre jó a fidesz, maradjon csak továbbra is. Birkák!
Nagyon jó kérdés!
Én is örülnék, ha visszatérhetne az életünk a normális kerékvágásba, és nem alakulna ki 3., 4., 5. hullám, és így tovább. Én úgy gondolom, hogy a bezártság, az elszigeteltség hosszú távon a társadalom elmagányosodásához vezet. Társaságkedvelő emberként hiányoznak a közösségi élmények. A digitális oktatás sem olyan hatékony, mint a jelenléti oktatás. A gazdasági világválságról, amit pedig a koronavírus miatt kialakult helyzet okozott, inkább ne is beszéljünk! Nagyon sajnálom, hogy ide jutott a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!