Egyetértesz a Momentummal, hogy kötelezővé kell tenni a koronavírus elleni oltást?
2021. jan. 4. 13:10
11/34 anonim válasza:
Nem, az én testem, én rendelkezek felette.
12/34 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy a momentumosok ilyen szaremberek. 🤔
13/34 anonim válasza:
Ezzel nem, viszont azt imádni fogom, ha az összes Momentumos politikus beoltatja magát.
14/34 anonim válasza:
"SOHA NEM KERDEZI SENKI, HOGY MIT NYOMNAK BELE.
SOHA SENKI NEM VITATJA A HATOANYAGOT."
Közlik. Kórházban is visszautasíthatod a gyógyszert. Amit a patikába veszel azt se vagy köteles szedni. Másrészt a tájékoztatón minden hatóanyag rajta van.
15/34 anonim válasza:
Hiába teszik kötelezővé, engem, meg a családomat senki se fog beoltani akaratunk ellenére. Előbb megyek ki az utcára bozótvágóval a kezemben Allah akbar-t ordibálni, mint sem, hogy hagyjam, hogy bárki is tűt nyomjon belém.
16/34 anonim válasza:
a cap fidesztrógerek mozgásba lendültek. Hajrá oltás, hajrá momentum!!!
17/34 anonim válasza:
Ennyi csak a baj, hogy egy csomoan bevannak szarva a tutol :))) Kis pisisek!
18/34 anonim válasza:
Nem. Semmi szín alatt sem. Azonnal menekülnék innen mondjuk Belaruszba.
20/34 anonim válasza:
Én ilyet nem is hallottam a momentumtól, most találtad ki vagy kamuoldal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!