Meddig lesznek még szigorítások szerintetek?
Szerintem Billi Gates nagyon pesszimista.
Én úgy gondolom,hogy 2021 nyár közepétől már enyhülni fog.
Én most a novemberben bevezetett szigorításokra gondoltam, ezt nem említettem tudom. Február 11ig meg fogják hosszabbítani szerintetek?
Ma ezt nyilatkozta le Viki:A korlátozások lehetséges feloldásáról Orbán nem mondott semmi konkrétat, mivel elmondása szerint az ütemezéssel nagyon kell vigyázni: szerinte közvetlenül a tömeges oltás kezdete előtt kell lazítani, de ha végül mégse érkezik elegendő vakcina, abban az esetben a korai lazítás egy harmadik hullám kitöréséhez vezethet.
Ahogy Orbánt ismerem ezt majd jan 10.én megtudjuk
Ha fogadni kéne én a hosszabbításra tippelnék
Amíg az emberek tűrik. Rohadtul vicces, hogy még Müller Ceci is lenyilatkozza, hogy nincs például influenza járvány idén.
Naná, mert 1 éve COVID-nak hívjuk, nincs kiugró halálozás a BM lakcímnyilvántartási statisztikák alapján, és a sok félhülye még tapsol is az elnyomáshoz, miközben Orbánék két kézzel lapátolják ki a pénzt minden hülyeségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!