Soha nem lesz már enyhítés. Még az év első felében az összes EU-tagállamban bevezetik az egész napos kijárási tilalmat, csak dolgozni lehet majd járni, meg max hetente egyszer-kétszer bevásárolni. Majd arra fogják, hogy a vakcina sem nyújt 100%-os védelmet.
2021. jan. 3. 15:23
2/11 anonim válasza:
Már rég bejelentették, hogy a középiskolák újra kinyitnak - ami szerintem óriási hiba, de mindegy.
(Én a 444-et nem kifogásolom, annyira nem vagyok droid. :) )
2021. jan. 3. 16:17
5/11 anonim válasza:
#4 Akkor most döntsük el ki hazudik :D
Orbán vagy Maruzsa? Ellenkezőjét mondták egymásnak.
2021. jan. 3. 16:21
6/11 anonim válasza:
Szerintem nincs itt ellentmondás, azért írtam, hogy a középiskolákat kinyitják, de a többi marad.
2021. jan. 3. 16:27
7/11 anonim válasza:
Matuzsa nem mondta biztosra a középiskolák kinyitását. Azt mondta, hogy ha az adatok engedik akkor lesz jelenléti oktatás.
2021. jan. 3. 16:36
8/11 anonim válasza:
16:36: hát akkor majd kiderül...
2021. jan. 3. 16:53
9/11 anonim válasza:
Orbán helyében valamennyit lazítanék. Mondjuk visszatérnék a novemberi átmeneti állapothoz. Ehhez:
Éjféltől újra rendkívüli jogrend lép életbe Magyarországon, éjfél és hajnal 5 között kijárási korlátozást vezet be a kormány. A szórakozóhelyeket bezárják, a moziban, színházban, stadionban három széket üresen kell hagyni nézőnként. A parkolás ismét ingyenes lesz – ezeket jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon.
Kivéve:
Ingyen parkolás
2021. jan. 3. 18:20
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg vissza kéne hozni a tavaszi szabályokat, az a rendszer működött is. Kijárási korlátozás, de a nap 24 órájában ugyan azokkal a kivételekkel. Mert sajnos sanszos, hogy a karácsonyi mászkálás+szilveszteri bulikázás+az új mutáció okoz majd bonyodalmat :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!