Miért gondolják sokan azt, hogy január 11. után folytatódnak a korlátozások? Hisz nemrég jelentették be, hogy megkezdődik a jelenléti oktatás is.
És, akkor mi van, ha megkezdődnek az oltások?
Július lesz, mire elegendő ember be lesz oltva.
Kisebb lazítások (kijárási tilalom eltörlése) lehetnek.De nagyobb mértékű lazítás július előtt nem lesz.
Akkor miért nyitják ki a középiskolákat?
Én nem oltom be magam
Ez már az oltási propaganda része, összehangoltan szinte dátumra pontosan az egész unióban.
Addig fognak szigorítani, míg a többség nem oltat,idézőjelbe önként.
mivel ha tényleg szószerint kötelezővé tennék, volna olyan tüntetés mindenhol, hogy másnak nem volna parlamenti tanácskozás, meg cecilla is egyből home officból nyomná, mert az utcára nem akarna kimenni.
Már dolgozzák ki azokat a terveket, lehetőségként, ha így nem megy, akkor milyen és mennyi intézkedést hoznak, hogy az emberek elkezdjék beoltatni magukat.
Legérdekesebb dolog, nem tudom kinek tűnt fel.
első nap micsoda hírverés volt a kormányzati oltási honlapnak, mennyien regisztráltak.
utána meg semmi, mert szinte alig van ember aki felakarna iratkozni.
Azt mondták hogy mutatják majd mennyi ember akarja magát beoltatni.
Nos az első nap média szenzáció hírei után mikor az összes rettegő józsika,juliska néni feliratkozott, nem volt szerintem számváltozás, és az oltási propaganda miatt, ezt nem akarnák már este a híradóban bemondani.
Voltam már lélegeztető gépen, nem most.
Nem embernek való!
És pl elég sokszor agykárosodással is jár.
Szóval én várom az oltást, bármit is okoz, csak azt ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!