Január 11 után megint meg lesznek hosszabbítva a korlátozások?
illetve szerintetek meddig tartanak még ezek?
iskola kb mikorra lőhető be? (jan. 13-án lenne egy nagyon fontos vizsgám, ezért kérdezem)
illetve az utcai maszkviselés stb..
gondolom tömegrendezvények méginkább nem lesznek kb nyárig
Ilyen nem lesz, mivel így te másokat veszélyeztetsz, nagyon mérgesennék, ha megtudnám, hogy a családtagom miattad kapja el a kórt újra...
nem értem mire jó ha raderoltetik a vakcinat mikor szerintem ok is tudjak, hogy kivalo vakcina a feneert se letezhet ugy, hogy a jarvany meg eppen csak egy eve bukkant felt.
majd a sok okos beadatja, aztan szamolhat az evekkel kesobbi esetleges mellekhatasokkal
Angliában már oltják az NHS alkalmazottakat. Eddig 2 gyakori mellékhatások van:
-erős allergiás reakciók (kizárólag olyanoknál akik allergiások)
-arcizmok lebénulása.
Nyilván teljesen biztonságos...... És ez a Pfizer még csak nem is a Ruszki, most képzeld el az milyen lehet.....
NEM LESZ KÖTELEZŐ AZ OLTÁS! Csak logikusan KELLENE gondolkodni, és látnátok, hogy miért nem lesz kötelező.....
Kijárási szerintem meg fog szűnni januárban, de a sulit lehet nem nyitják ki februárig.
Ameddig szükséges.
Hát nem tudom, szerinted a tűzoltók meddig oltják a tüzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!