Január 11 után megint meg lesznek hosszabbítva a korlátozások?
illetve szerintetek meddig tartanak még ezek?
iskola kb mikorra lőhető be? (jan. 13-án lenne egy nagyon fontos vizsgám, ezért kérdezem)
illetve az utcai maszkviselés stb..
gondolom tömegrendezvények méginkább nem lesznek kb nyárig
Egyébként komolyra véve a szót, elképzelni nem tudom, hogy miért okoskodtok állandóan olyanba bele, amiről halvány fingotok sincs?
Tudja bárki, hogy miből áll egy oltás? Milyen fajtái vannak? Azok hogy működnek? Miből áll egy oltás engedélyeztetése, miért annyi idő, amennyi?
Hogy milyen feltételek adottak általában, és most?
Stb. Tisztában van bárki?
És utolsó kérdésem, ha a te szakmádba én mennék, és oda okoskodnék állandóan, és azt mondogatnám állandóan, hogy te, mint pl. hegesztő valószinüleg nem tudsz rendesen hegeszteni, vagy azt mondom, hogy szerintem tiszta zárvány lesz az egész, mert én elképzelni nem tudom azt, hogy te ennyi idő alatt normálisan megtudod hegeszteni. Mit szólnál? Szerintem hamar pofán vágnád a klienst, és a seggébe dugnád fel a zártszelvényt. Te akkor miért pofázol bele állandóan a másik munkájába? Miért gondolod te azt, hogy zsúrpubiként, maximum a büfé szakos diplomáddal, te jobban tudod, hogy mi a helyzet, de ám mindenben!
Azt sem tudod elképzelni, hogy mi az, hogy oltás. De te, Kis Miska, bivalybasznádról hamarabb megmondod, hogy valami veszélyes-e, mint a gyártója, a kitalálója, az orvosok, mikrobiológusok, stb. Azért ehhez kell pofa, nem kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!