Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beoltatnád magad?

Beoltatnád magad?

Figyelt kérdés
Figyelembe véve, hogy előbb utóbb valószínűleg elkerülhetetlen lesz, és sok dolgot csak oltással lehet majd csinálni.

2021. jan. 2. 21:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező, képzeld el azt a világot, ahol ezek a hülyék maradnak.
2021. jan. 3. 14:24
 32/39 anonim ***** válasza:
64%

30

Ez a kis nátha csak az ürügy volt hogy az emberek önként vállalják be a gyilkos vakcinát.

2021. jan. 3. 15:15
 33/39 anonim ***** válasza:
80%
Önkéntes alapon semmi szín alatt. Nem bízom ezekben a pancsolmányokban, - egyetlen olyan oltást nem adattam be magamnak egész életem során, amely nem volt kötelező és tartom is magam ehhez a hagyományhoz. Aki fél, oltassa magát, de rám ne erőltessen senki olyat, amit én nem szeretnék.
2021. jan. 3. 16:14
 34/39 anonim ***** válasza:
57%

"Ja bocs, eddig úgy tudtam a vírussal akartak népet irtani de akkor le vagyok maradva."

:DD

Én is le voltam maradva, de aztán megtudtam egy hasonló kérdés alatt, hogy foJékony(!) állapotú cuccot fognak beadni, és aztán ez átalakul, úgy lesz belőle csipp! :DD

2021. jan. 3. 16:35
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

"Elég gyenge fordítás. Honnan van?"

25: Innen: https://www.youtube.com/watch?v=BoByzNw44vs

Ja, hogy már cenzárázták a videót? Sebaj, ami egyszer felkerül a netre, az már ott is marad, legfeljebb nehezebb megtalálni. De most az egyszer segítek. [link]

2021. jan. 7. 01:57
 36/39 anonim ***** válasza:
Az eredeti hol van, amiből fordították?
2021. jan. 7. 06:46
 37/39 anonim ***** válasza:

Ez a nő szerinted ugyanaz, aki a videó elején van?

[link]

Én most nem érek rá nyomozni.

2021. jan. 7. 06:48
 38/39 anonim ***** válasza:
57%

37, nem, ő nem orvos. Dr. Carrie Madej amerikai belgyógyász.

[link]

[link]

Itt is feltűnik 12:45-nél:

[link]

36: egy hozzászólás volt az eredeti YT-videó alatt, forrást nem linkelt a hozzászóló, de a kanadai parlamentben elhangzott vitáról szól. Talán az az egy mondat hibás benne, amit kiragadtál.

Na, közben keresgéltem, és szerintem ez lesz az, az első 4 oldalon:

[link]

2021. jan. 8. 01:10
 39/39 anonim ***** válasza:
28%

"Is this leaked info really

Trudeau’s crazy COVID plan for

2021? You decide …

...

<REMOVED> wrote:

Dear REMOVED,"

Hát jó, most akkor ezzel itt eleve mit kezdjünk? Ezt akárki írhatta volna. Én is. Na és? Mit bizonyít ez? Max. annyit, hogy valakinek elég jó a fantáziája.

2021. jan. 8. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!