Beoltatnád magad?
30
Ez a kis nátha csak az ürügy volt hogy az emberek önként vállalják be a gyilkos vakcinát.
"Ja bocs, eddig úgy tudtam a vírussal akartak népet irtani de akkor le vagyok maradva."
:DD
Én is le voltam maradva, de aztán megtudtam egy hasonló kérdés alatt, hogy foJékony(!) állapotú cuccot fognak beadni, és aztán ez átalakul, úgy lesz belőle csipp! :DD
"Elég gyenge fordítás. Honnan van?"
25: Innen: https://www.youtube.com/watch?v=BoByzNw44vs
Ja, hogy már cenzárázták a videót? Sebaj, ami egyszer felkerül a netre, az már ott is marad, legfeljebb nehezebb megtalálni. De most az egyszer segítek. [link]
37, nem, ő nem orvos. Dr. Carrie Madej amerikai belgyógyász.
Itt is feltűnik 12:45-nél:
36: egy hozzászólás volt az eredeti YT-videó alatt, forrást nem linkelt a hozzászóló, de a kanadai parlamentben elhangzott vitáról szól. Talán az az egy mondat hibás benne, amit kiragadtál.
Na, közben keresgéltem, és szerintem ez lesz az, az első 4 oldalon:
"Is this leaked info really
Trudeau’s crazy COVID plan for
2021? You decide …
...
<REMOVED> wrote:
Dear REMOVED,"
Hát jó, most akkor ezzel itt eleve mit kezdjünk? Ezt akárki írhatta volna. Én is. Na és? Mit bizonyít ez? Max. annyit, hogy valakinek elég jó a fantáziája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!