A kérdező szavazást indított:
Nem, leírom miért
Igen, leírom miért
Nem tudom még.
25 szavazat
1/14 anonim válasza:
Gyógyszerrel hogyan oltatnám be magamat?
2/14 anonim válasza:
És, ha már átestem a koronán akkor minek oltassam magamat? ;)
3/14 anonim válasza:
Nem, mert egy oltást nem lehet így összedobni ahogy ők gondolják... Több év kutatás, tesztelés kell... Nem vagyok oltásellenes, sőt, de az ilyen összecsapott gyógyszerek\oltások mindig aggodalommal töltenek el.
4/14 anonim válasza:
2es azert mert akarhanyszor elkaphathatod.. es valamelyik fajtaja el is vihet
5/14 anonim válasza:
Ha meglesz a gyógyszer, sok minden meglehet tudni róla. íés az dönti el, hogy oltatom magam, vagy sem.
Példa: az orosz gyógyszer megvan. Ha választanom kéne, hogy azt vagy az orosz rulettet, az utóbbit választanám.
6/14 anonim válasza:
"2es azert mert akarhanyszor elkaphathatod.. es valamelyik fajtaja el is vihet"
Aha. Influenzába még mindig többen halnak meg.
7/14 anonim válasza:
Várnék vele kicsit, hogy a sok ostoba kitapasztalja a mellékhatásokat és ha jelentéktelenek a mellékhatások, akkor elgondolkoznék rajta...
8/14 anonim válasza:
A legelején nem. Várnék az első oltási hullám után jövő kutatási eredményekre és azoknak a tükrében hoznám meg a döntést.
9/14 anonim válasza:
Nem, mert nem sok valószínűséget latom, hogy koronaban haljak meg. Aki meg fel tole, az ugy is beoltatja magát.
10/14 anonim válasza:
én ismerek olyat aki átesett rajta még az elsők között. Két napig volt lázas de semmi komoly baja nem volt, persze harminc napig nem mozdulhatott ki a házból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!