Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalokkal hogyan lehetne...

A fiatalokkal hogyan lehetne újra megszerettetni a tévézést?

Figyelt kérdés
A 30-as korosztály alatt nem igazán jellemző a tévézés, inkább netflixen meg ncore-on néznek dolgokat, pedig a TV fontos a közös nemzeti kultúra kialakításában, hogy egy csengerinek és egy szentgotthárdinak legyen közös témája.

2021. jan. 1. 20:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%
Kezdetben ha nem lennének benne reklámok, és akkor néznénk az adott filmet amikor szeretnénk... ja hogy erre van alternatíva?
2021. jan. 2. 02:38
 32/35 anonim ***** válasza:
83%

Nem nézek TV-t, mert a műsor egy része sem érdekel. A filmeket szívesebben nézem angolul és reklámok nélkül, plusz inkább nézem azt, ami érdekel, mintsem hogy a műsorújságot bújva keressek valamit, ami egy kicsit is igényesnek tűnik.

Nem TV-zek, mert nem érdekel a tartalma és ami érdekelne (filmek), azok is reklámokkal vannak megszakítva és néhol olyan igénytelen a magyar szinkron, hogy nem tudom élvezni.

Nekem van közös témám magyarral, írrel, ausztrállal, japánnal, amerikaival, finnel és olasszal is. Eleve csak egy film vagy sorozat miatt nem állnék le beszélgetni senkivel, de a fentiekkel és a barátaimmal hasonló az ízlésünk és sok mindent ismerünk, amit a másik szeret vagy tudunk ajánlani újat. Több értelmét látom ennek, minthogy a csengeri, a szentgothárdinak és én ugyanazt a vackot nézzük. Egyáltalán miért kéne, hogy közös témám legyen velük?

23/L

2021. jan. 2. 13:14
 33/35 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak az, hogy reklám van, hanem az is hogy a filmeket megvágják a reklámok és a műsoridő miatt. A másfél órás film csak 1 óra 10 perc pl. :). Ráadásul olyan filmeket nyomnak amik 10 évvel ezelőttiek.
2021. jan. 2. 15:04
 34/35 anonim ***** válasza:
A legtöbb tv függő egy kutatás szerint az 50-70 éves korosztály. Most csak általánosítok, ne vegye magára aki kivétel. Talán a magyarázat az hogy idősebb korban többet ülnek az emberek, ezért el kell magukat foglalni. Amikor meg nagyon öregek, már romlik a szemük és elfárad, ezért inkább megint mást csinálnak (többségében).
2021. jan. 15. 21:34
 35/35 anonim ***** válasza:
én nézek tv-t mert arra van kötve a ps
2021. jún. 12. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!