A fiatalokkal hogyan lehetne újra megszerettetni a tévézést?
Nem nézek TV-t, mert a műsor egy része sem érdekel. A filmeket szívesebben nézem angolul és reklámok nélkül, plusz inkább nézem azt, ami érdekel, mintsem hogy a műsorújságot bújva keressek valamit, ami egy kicsit is igényesnek tűnik.
Nem TV-zek, mert nem érdekel a tartalma és ami érdekelne (filmek), azok is reklámokkal vannak megszakítva és néhol olyan igénytelen a magyar szinkron, hogy nem tudom élvezni.
Nekem van közös témám magyarral, írrel, ausztrállal, japánnal, amerikaival, finnel és olasszal is. Eleve csak egy film vagy sorozat miatt nem állnék le beszélgetni senkivel, de a fentiekkel és a barátaimmal hasonló az ízlésünk és sok mindent ismerünk, amit a másik szeret vagy tudunk ajánlani újat. Több értelmét látom ennek, minthogy a csengeri, a szentgothárdinak és én ugyanazt a vackot nézzük. Egyáltalán miért kéne, hogy közös témám legyen velük?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!