A fiatalokkal hogyan lehetne újra megszerettetni a tévézést?
Figyelt kérdés
A 30-as korosztály alatt nem igazán jellemző a tévézés, inkább netflixen meg ncore-on néznek dolgokat, pedig a TV fontos a közös nemzeti kultúra kialakításában, hogy egy csengerinek és egy szentgotthárdinak legyen közös témája.2021. jan. 1. 20:02
21/35 anonim válasza:
A Szabad Európa ne induljon véletlen újra? 😂😂😂😂
22/35 anonim válasza:
Az EU kilépés után itt a kérdező újabb baromságra.
23/35 anonim válasza:
Na jó, a kérdező nevében a kommunista szó mindent elmond........eddig egy épeszű kommunistát sem láttam, mind csak nosztalgiából sírja vissza a régi időket.
24/35 anonim válasza:
Kifizetem a Netflixet, szabadon nézhetem az elérhető műsorokat, reklámok nélkül. Sőt, VPN-nel még "bővíthetem" is a műsorokat. Internet és laptop elég hozzá. Aztán én ilyen ismeretterjesztő műsorokon, természetfilmeken kívül csak személyes válogatás, döntés alapján vagyok hajlandó nézni pl. sorozatokat. A csatornákon 90%-ban olyan műsor megy, ami nem érdekel, tele van pakolva reklámmal. A Dunán is folyton ilyen szar török, meg a franc tudja milyen sorozatok mennek, máshol meg valami valóságshow, vagy azzá átszerkesztett zálogcsillagos, raktárvadászos, állatkertes szarok. Nekem nem lesz tévém, és ennek a megváltoztatásához gyökerestül kellene megváltoznia a televíziózásnak, mint szolgáltatásnak. Még meccset is tudok online nézni.
25/35 anonim válasza:
Kemény volt ez a szilveszter, ha este 8-kor neked a nemzeti kultúra része a TV-zés.
26/35 anonim válasza:
És milyen csatornát nézzek, ha nincs semmi? :). HBO egyetlen normális, de abból ott az HBOGO. Parancsolj. A TV halálra van ítélve. A streaming szoktatásoké a jövő. Mindenki előfizet amire szeretne.
27/35 anonim válasza:
#26 Kádár elvtárs beszédét VHS kazettáról, de csak fekete-fehéren. Ez a mekény komcsi-retró.
28/35 anonim válasza:
Tényleg? Csak mert jelen pillanatban nem látni a nicknevét, szerintem nem véletlenül :D
30/35 anonim válasza:
Idén hatványra emelik a Darwin-díjas kérdéseket, jól indul az év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!