Azok akik eddig Amerika ellenesek voltak, főleg jobboldaliak. Azok Donald Trump győzelmére hirtelen megszerették Amerikát és az Amerikai elnököt, mi okból?
Nem szerettem meg se amerikát, se az amerikai elnököt.
/egy amerika ellenes jobboldali/
Valamit félreértettél szerintem.
Én pl. nemzeti radikális vagyok és nem szeretem az USA eddigi külpolitikáját.
De nekem az amerikai néppel semmi bajom. Nagyon derék emberek ők, annak idején - javarészt - Európából odamentek és kemény munkával - most indiánok ne olvassák tovább - létrehoztak ott egy erős államot a vad prérin. Büszke nacionalisták - akárcsak én magyarként.
Nagyon sok magyarnak adtak otthont, nekem is vannak állítólag kint '56 - os rokonaim - nem tartjuk velük a kapcsolatot.
Sokat olvasok róluk, ismerek embereket akik kint dolgoztak, sok tekintetben tetszik az élethez, a munkához, kihívásokhoz való hozzáállásuk.
Még sosem jártam ott, pár éven belül tervezem, hogy elmegyünk egy útra az USA - ba.
Kevéssé ismerem a belpolitikájukat, de Trump kemény gyereknek, igazi "all american guy"- nak tűnik, ha liberálisok meg melegek tüntetnek ellene, legalábbis jót tesz a reputációjának - nálam.
Ezek a tüntetések semmi többek libsi nyafogásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!