Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalokkal hogyan lehetne...

A fiatalokkal hogyan lehetne újra megszerettetni a tévézést?

Figyelt kérdés
A 30-as korosztály alatt nem igazán jellemző a tévézés, inkább netflixen meg ncore-on néznek dolgokat, pedig a TV fontos a közös nemzeti kultúra kialakításában, hogy egy csengerinek és egy szentgotthárdinak legyen közös témája.

2021. jan. 1. 20:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
3%
Be kell tiltani a netflixet.
2021. jan. 1. 20:14
 12/35 anonim ***** válasza:
83%

Én fiatal vagyok.

Soha nem nagyon néztem és most se nagyon nézek tv-t.

Ami ott van nagyon messze van a valóságtól. És így hogy kB 0-24 agymosás van, nem is akarom nézni.

Tudom miről beszélek jártam sok országban, olyanok an is amiről rosszakat mondanak a Tv-ben. Hát mondanom sem kell nem is állhatna messzebb a valóság attól amit a Tv-ben látsz.

Pl Franciaország jó példa erre. Nézz meg néhány M1 híradót és utána menj el oda. Sehol nem látsz olyat mint a híradóban. Bocs.

De ha csak azért fáj ez mert nem olyan könnyű átmosni az agyunkat akkor bocs de ez van, nem vagyunk hülyék.

2021. jan. 1. 20:16
 13/35 anonim ***** válasza:
18%

"Pl Franciaország jó példa erre. Nézz meg néhány M1 híradót és utána menj el oda. Sehol nem látsz olyat mint a híradóban. Bocs."

Lol ez pont egy rossz példa.

2021. jan. 1. 20:25
 14/35 anonim ***** válasza:
91%

#13 jó akkor mondok másikat.

Pl 2019ben minden tele volt az Új-Zélandi Christchurchi terrortámadással. Utána pár hónappal voltam ott. Néhány ismerősöm megpróbált lebeszélni mert milyen veszélyes most meg néztem meg a híreket. És közben a világ második legbiztonságosabb országa (Izland az első), ahol a legkevesebb emberek laknak. A hiradókbol viszont csak az jött le hogy volt egy azaz 1 támadás.

2021. jan. 1. 20:29
 15/35 anonim ***** válasza:
77%
Legkedvesebb*
2021. jan. 1. 20:29
 16/35 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom, TV alatt az M1 híradót érted. :D
2021. jan. 1. 20:31
 17/35 anonim ***** válasza:
70%

"Pl 2019ben minden tele volt az Új-Zélandi Christchurchi terrortámadással. Utána pár hónappal voltam ott. Néhány ismerősöm megpróbált lebeszélni mert milyen veszélyes most meg néztem meg a híreket. És közben a világ második legbiztonságosabb országa (Izland az első), ahol a legkevesebb emberek laknak. A hiradókbol viszont csak az jött le hogy volt egy azaz 1 támadás."

És az M1 híradó erről mit mondott?

Mert ez a baloldal narratívája volt, hogy rettegj a jobbos (sőt keresztény) terrortól.

2021. jan. 1. 20:32
 18/35 anonim ***** válasza:
91%
Évek óta nem nézem azt a moslékot
2021. jan. 1. 20:33
 19/35 anonim ***** válasza:
87%
Összes híradóban lehozták.
2021. jan. 1. 20:33
 20/35 anonim ***** válasza:
87%
Miért kérdező, mivel jobb ha TV-t néz az ember?
2021. jan. 1. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!