A fiatalokkal hogyan lehetne újra megszerettetni a tévézést?
Én fiatal vagyok.
Soha nem nagyon néztem és most se nagyon nézek tv-t.
Ami ott van nagyon messze van a valóságtól. És így hogy kB 0-24 agymosás van, nem is akarom nézni.
Tudom miről beszélek jártam sok országban, olyanok an is amiről rosszakat mondanak a Tv-ben. Hát mondanom sem kell nem is állhatna messzebb a valóság attól amit a Tv-ben látsz.
Pl Franciaország jó példa erre. Nézz meg néhány M1 híradót és utána menj el oda. Sehol nem látsz olyat mint a híradóban. Bocs.
De ha csak azért fáj ez mert nem olyan könnyű átmosni az agyunkat akkor bocs de ez van, nem vagyunk hülyék.
"Pl Franciaország jó példa erre. Nézz meg néhány M1 híradót és utána menj el oda. Sehol nem látsz olyat mint a híradóban. Bocs."
Lol ez pont egy rossz példa.
#13 jó akkor mondok másikat.
Pl 2019ben minden tele volt az Új-Zélandi Christchurchi terrortámadással. Utána pár hónappal voltam ott. Néhány ismerősöm megpróbált lebeszélni mert milyen veszélyes most meg néztem meg a híreket. És közben a világ második legbiztonságosabb országa (Izland az első), ahol a legkevesebb emberek laknak. A hiradókbol viszont csak az jött le hogy volt egy azaz 1 támadás.
"Pl 2019ben minden tele volt az Új-Zélandi Christchurchi terrortámadással. Utána pár hónappal voltam ott. Néhány ismerősöm megpróbált lebeszélni mert milyen veszélyes most meg néztem meg a híreket. És közben a világ második legbiztonságosabb országa (Izland az első), ahol a legkevesebb emberek laknak. A hiradókbol viszont csak az jött le hogy volt egy azaz 1 támadás."
És az M1 híradó erről mit mondott?
Mert ez a baloldal narratívája volt, hogy rettegj a jobbos (sőt keresztény) terrortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!