Miért heppje minden kormánynak felesleges autópályákat építenie? A hasznos autópályákból is lehetne lopni.
Nem vagyok vidékellenes, de szerintem ha az ország negyede Budapest környékén él, akkor teljesen jogosan igénylik, hogy arányaiban több autópálya legyen ott. Az is logikus lenne, hogy olyan autópályákat építsenek, amik kihasználtak lennének. A mostanában épült autópályák szinte semelyike se teljesíti ezt, ellenben egy M0 nyugat maximálisan teljesítené.
Habár alagutaknis kellenének, mégse több az egész 30 km- nél. Ha erre nincs pénz, akkor hogy van pénz a 200 km-es üres M6-ra?
Nem szoktam beleszólni mások vitájába, de élvezed, hogy eljátszhatod az értelmi fogyatékost?
#46 Honnan tudod hogy tényleg arra gondol? Ha meg igen, akkor mitől olyan nehéz neki leírni, hogy M4-es - hiszen te is le tudtad írni.
Szerintem te vagy a fogyatékos ha ilyen dologba is belekötsz. Miért hiszed magad gondolatolvasónak?
Ráadásul többesszámban beszélt, tehát nem lehet egyedül az M4, ami ráadásul pont hogy nem kihasználatlan, mert hatalmas a forgalma.
Ha már ennyire tudod mire gondolt a költő amikor kijelentette hogy vannak "rendkívül kihasználatlan autópályák" akkor sorolhatnád nekem a többit is. Vagyis azokat amik tényleg kihasználatlanok - rendkívül.
Mellesleg megjegyezném, hogy egy szóval sem állítottam hogy ne lennének vagy ne lenne ilyen - mindösszesen sejtettem hogy a kérdező csak kamuzik és nem is tudja megmondani miről is beszélt.
Barom! Szórakozz valaki mással, ostoba bunkó!
Nem neked szólt a kérdésem hanem a kérdezőnek. belepofáztál és még bunkó is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!