A sok krumplizás, birkázás az ellenkezőjét fogja elérni?
Pont tegnap olvastam kettő ilyen birkás, krumplizós kommentet a facebookos kommentek között.
Az erre válaszolók nagy vonalakban és általában annyit írtak rá, hogy:
"Olvasom a kommenteket. 2022-ben meg majd csendben, mosolyogva elmegyek szavazni."
Vélemény?
Hogy igaza van a gúnyos kommenteknek. Pont ezért nem tud a szélsőbaloldal labdába rúgni, mert miközben évtizedek óta nem tudott egy értelmes embert felmutatni, kisebb pozíciókban sem, még abban a hitben is van, hogy az krumpli miatt szavaznak az emberek a Fideszre, nem azért, mert nem akarnak kecskére káposztát bízni.
És ebben az a szomorú, hogy a következő választáson még nagyobbat fognak bukni, és a nemzetközi szélsőbaloldal még inkább sipítozni fog, hogy itt Észak-Korea van.
"2022-ben meg majd csendben, mosolyogva elmegyek szavazni."
Mert ugye, rátok ez a jellemző! :)
"Mert ugye, rátok ez a jellemző! :)"
Én politikailag semleges vagyok, kritizálni szoktam mindkét oldalt minden fórumon, kizárólag ellenzékiektől kaptam halálos fenyegetéseket, kamuprofilokkal trollkodásokat a srác konkrétan a facebook oldalamat trollkodta szét álprofilokkal, ilyesmiket fideszesektől sose láttam/tapasztaltam pedig szidtam szeretett Orbánjukat rendesen. A mai baloldal ezerszer agresszívebb és erőszakosabb, de nem csak itt hanem külföldön is, csak elég megnézni a BLM tüntetéseket felgyújtott városokat, rongálásokat.
#1 hogyne rúgna labdába? Most is szélbalos komcsi kormány van, aminek eddig 2,5 millió csökkent szellemi képességű kádárista krumplizabáló szavazója volt.
Most már nincs a szájer miatt, de a vörösök úgy is visszatérnek a párthoz, szájer ide vagy oda.
"csendben, mosolyogva elmegyek szavazni."
Persze hogy csendben, mivel tele a szája krumplival... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!