Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A sok krumplizás, birkázás az...

A sok krumplizás, birkázás az ellenkezőjét fogja elérni?

Figyelt kérdés

Pont tegnap olvastam kettő ilyen birkás, krumplizós kommentet a facebookos kommentek között.

Az erre válaszolók nagy vonalakban és általában annyit írtak rá, hogy:

"Olvasom a kommenteket. 2022-ben meg majd csendben, mosolyogva elmegyek szavazni."

Vélemény?

2020. dec. 29. 09:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%

Hogy igaza van a gúnyos kommenteknek. Pont ezért nem tud a szélsőbaloldal labdába rúgni, mert miközben évtizedek óta nem tudott egy értelmes embert felmutatni, kisebb pozíciókban sem, még abban a hitben is van, hogy az krumpli miatt szavaznak az emberek a Fideszre, nem azért, mert nem akarnak kecskére káposztát bízni.

És ebben az a szomorú, hogy a következő választáson még nagyobbat fognak bukni, és a nemzetközi szélsőbaloldal még inkább sipítozni fog, hogy itt Észak-Korea van.

2020. dec. 29. 09:49
 2/20 anonim ***** válasza:
61%
Sokan vagyunk, akik csendben mosolyogva megyünk szavazni, mert tudjuk többet nem kell majd ilyen kommenteket írnia senkinek, ha elegen leszünk kitakarítjuk a mocskot az országból.
2020. dec. 29. 09:53
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Én ismerek olyan ellenzékit aki Orbán miatt nem eszik krumplit. Kezd meghülyülni a világ.
2020. dec. 29. 09:56
 4/20 anonim ***** válasza:
48%

"2022-ben meg majd csendben, mosolyogva elmegyek szavazni."

Mert ugye, rátok ez a jellemző! :)

2020. dec. 29. 09:59
 5/20 anonim ***** válasza:
64%

"Mert ugye, rátok ez a jellemző! :)"

Én politikailag semleges vagyok, kritizálni szoktam mindkét oldalt minden fórumon, kizárólag ellenzékiektől kaptam halálos fenyegetéseket, kamuprofilokkal trollkodásokat a srác konkrétan a facebook oldalamat trollkodta szét álprofilokkal, ilyesmiket fideszesektől sose láttam/tapasztaltam pedig szidtam szeretett Orbánjukat rendesen. A mai baloldal ezerszer agresszívebb és erőszakosabb, de nem csak itt hanem külföldön is, csak elég megnézni a BLM tüntetéseket felgyújtott városokat, rongálásokat.

2020. dec. 29. 10:05
 6/20 anonim ***** válasza:
48%

#1 hogyne rúgna labdába? Most is szélbalos komcsi kormány van, aminek eddig 2,5 millió csökkent szellemi képességű kádárista krumplizabáló szavazója volt.

Most már nincs a szájer miatt, de a vörösök úgy is visszatérnek a párthoz, szájer ide vagy oda.

2020. dec. 29. 10:05
 7/20 anonim ***** válasza:
#5 "én nem azemeszpére szavaztam, de..." helyett "én nema fideszre szavaztam, de..." 😁
2020. dec. 29. 10:07
 8/20 A kérdező kommentje:
2. Ne erőltesd ezt a szöveget. A fideszesnek a libernyák a mocsok. A libernyáknak meg fordítva. Egyik sem különb a deákné vásznánál. Mind a két tábor szinte ugyanolyan primkó. Csak másképp.
2020. dec. 29. 10:08
 9/20 anonim ***** válasza:
55%

"csendben, mosolyogva elmegyek szavazni."

Persze hogy csendben, mivel tele a szája krumplival... :D

2020. dec. 29. 10:11
 10/20 anonim ***** válasza:
37%
Azért annyi különbség van, hogy a Fidesz azért lop, mert előteremtette, hogy legyen miből lopni, miközben az MSZMP-klónok a felvett hitelt lopták, aminek a kamatait mi fizetjük, e pillanatban is.
2020. dec. 29. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!